svadobna torta
Pozrite si aj
Ja som robila túto: http://tortyodmamy.sme.sk/svadobne/svadobna-bielo-zlata-118v podobnej kombinácii - spodok čokoládová, stred punčová a vrch doboška. Punčová bola teda v strede - zaťažovala a aj zaťažená bola a nič netieklo. A ty to budeš mať ešte jednoduchšie, nakoľko marlenka je pevnejšia a chceš ju dať naspodok. Ale... torty musia byť dobre vytuhnuté, obtreté maslovým krémom, po potiahnutí nechať ešte pár hodín v chladničke a potom ešte poriadne vystužiť /paličkami alebo slamkami/. Potom už nemá čo a ani odkiaľ tiecť alebo sa prepadať
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dobrý večer.Chcem sa opytaľ,ako robite tie krásne zlaté ružičky a hlavne akou farbou to farbite.Dakujem za odpoved
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dakujem za radu svatba ma byt v auguste tak rozmyslame sice peciem torty ak niekto potrebuje ale taketo vatsie som este nerobila
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahoj potrebujem poradit nevesta ma poprosila aby som jej upiekla tortu na svadbu najprv mala byt naha torta a teraz ze jedno poschodie marlenka dalsie puncova a to tretie bude asi coko a teraz ta dilema v akom poradi spravit tie poschodia ja som navrhla spodok marlenka stred coko a vrch puncovy ale sa bojim ze mi bude tiect alebo sa prepadne pretoze predsa puncova je tazsia dakujem za kazdu radu nazor