reklama

svadobna torta


reklama

Ahoj potrebujem poradit nevesta ma poprosila aby som jej upiekla tortu na svadbu najprv mala byt naha torta a teraz  ze jedno poschodie marlenka dalsie puncova a to tretie bude asi coko a teraz ta dilema v akom poradi spravit tie poschodia ja som navrhla spodok marlenka stred coko a vrch puncovy ale sa bojim ze mi bude tiect alebo sa prepadne pretoze predsa puncova je tazsia dakujem za kazdu radu nazor 


reklama


reklama

Ja som robila túto: http://tortyodmamy.sme.sk/svadobne/svadobna-bielo-zlata-118v podobnej kombinácii - spodok čokoládová, stred punčová a vrch doboška. Punčová bola teda v strede - zaťažovala a aj zaťažená bola Chichocem sa a nič netieklo. A ty to budeš mať ešte jednoduchšie, nakoľko marlenka je pevnejšia a chceš ju dať naspodok. Ale... torty musia byť dobre vytuhnuté, obtreté maslovým krémom, po potiahnutí nechať ešte pár hodín v chladničke a potom ešte poriadne vystužiť  /paličkami alebo slamkami/. Potom už nemá čo a ani odkiaľ tiecť alebo sa prepadať Úsmev

Dobrý večer.Chcem sa opytaľ,ako robite tie krásne zlaté ružičky a hlavne akou farbou to farbite.Dakujem za odpoved

 

lili 25, Št, 28. 01. 2016 - 22:50

Dakujem za radu svatba ma byt v auguste tak rozmyslame sice peciem torty ak niekto potrebuje ale taketo vatsie som este nerobila 

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

jarné číslo Torty od mamy 2024

reklama
reklama
reklama