reklama

Štrukturálna folia na čokoládu

Palmi , 07. 05. 2011 - 08:32

reklama

Ahojte, máte prosím niektorá skúsenosť s tou foliou? Ako sa vyberá alebo sa sťahuje z čokolády, aby ostala vcelku a nepolámala sa. Robí sa s ňou ako s chockotransferom ? Tá folia je taká pevnejšia nestiahnem ju ako transfer. Smútok Ďakujem

Pozrite si aj


reklama


reklama

karmelka (bez overenia), So, 07. 05. 2011 - 10:34

stiahneš ju v pohode, ako transfer

fani, So, 07. 05. 2011 - 15:23

Oveľa ľahšie sa ti čokoláda vyklopí, keď fóliu postriekaš Carlex olejom. Čokoládu nesmieš veľmi zohriať,vtedy sa s ňou zle pracuje a zmení ti farbu. Držím palce Torta Torta Torta Torta

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama