Štrukturálna folia na čokoládu
Pozrite si aj
reklama
reklama
stiahneš ju v pohode, ako transfer
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ďakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Oveľa ľahšie sa ti čokoláda vyklopí, keď fóliu postriekaš Carlex olejom. Čokoládu nesmieš veľmi zohriať,vtedy sa s ňou zle pracuje a zmení ti farbu. Držím palce
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Odporúčame
reklama
reklama
Ahojte, máte prosím niektorá skúsenosť s tou foliou? Ako sa vyberá alebo sa sťahuje z čokolády, aby ostala vcelku a nepolámala sa. Robí sa s ňou ako s chockotransferom ? Tá folia je taká pevnejšia nestiahnem ju ako transfer.
Ďakujem