Šľahačkovo-tvarohová torta a vystuženie
Pozrite si aj
Pre istotu tortu vystuž, pretože tieto krémy sú ľahšie, ale možno Ti baby poradia lepšie, ktoré majú viac skúseností. Ale ja by som určite vystužila nech sa vydarí
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
....aj ja by som vystuzila...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
vystuzit...ja vsetky troj a viac aj maslove vystuzujem, slahackove aj dvojposchodky...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja robim vacsinou 3D torty,ale o tyzden mam 3posch.tortu a urcite vystuzujem.ved stoji ta to par slamiek ci špiliek,ale mas istotu ze im to tam nespadne na stole.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja radím, tiež vystužiť! Podľa mňa je to aj pohodlnejšie, keď krájaš každé poschodie ako na tácke, ako by si mala rozmýšlať, koľko ešte zakrojíš a ako bude vypadať poťahovka pod poschodím
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Určite vystužiť a do plnky stužovač a želatínu,bude to pevnejšie a neprepadne sa to.Ja som tak robila detskú s postavičkami a spodok bol šľahačkovo-tvarohový s jahodami a vrch čokoláda s banánom.Samozrejme pod vrchnou bol kartónový krúžok obalený fóliou a v spodnom pichnuté 4 špajdle a v pohode vydržala prevoz 50 kilometrov.Nech sa darí
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte baby!
Idem robiť poschodový štvorec a zákazníčka si praje šľahačkovo-tvarohovu plnku s ovocím. Chcem sa preto spýtať, mám tortu vystužiť? Na vrchu budú iba ruže, ale nie som si istá či si možem dovoliť tortu bez výstuhy, aby sa jej to neprepadlo a pod. Takýto štvorec som robila na svadbu ale s maslovým krémom, tak tam som sa nebála, pretože maslový krém je dosť pevný, nakoľko s týmto nemám žiadne skúsenosti.
Ďakujem.