Korpus orechový a orechovokakaový, ľavá strana falošný parížsky krém + malinový gel, pravá strana falošný parížsky krém s orieškovou grilážou + višňový gel, poťah a ozdoby WI. Váha 7,5 kg

Komentáre
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
super
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
krasna torticka
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ako vzdy velmi pekne super
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Vidíš , že sa ti podarila super !
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
No mirčuš takú som ešte nerobila.je super
odpísala som ti urob kukuč
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
je super,ale tie Tvoje plnky nemaju chybu
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem
Anka mne moje plnky tiež veľmi chutia, a potom sa to na mňa lepí a lepí
Ale táto torta mi dala poriadne zabrať. Už som ju mala celú hotovú, aj napísané mená, keď mi z ľavej polovice začal vytekať karamelový krém. No des a hrôza. Robila som salkový len s maslom a orieškovou grilážou. Bežne ho robím a ešte sa mi to nikdy nestalo, neviem čo to mohlo spôsobiť, lebo v chladničke mi vždy super zhustol. Tak mi potom neostávalo nič iné, len ľavú polovicu rozrezať a piecť nanovo, preto som dala aj na druhú stranu parížsky krém.
Ale naši sa tešia, že konečne majú aj oni tortu, lebo chuťovo je fantastická, len riedka
Nestalo sa to niektorej z vás ešte nikdy? Asi budem musieť miešať do nej zlatý klas
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
No Mirka, perfektne si to zvládla aj po nočnej, krásna a aj ja sa chcem naučiť takú mašľu, ináč mne to kupodivu dnes dobre ztuhlo, tak neviem, kde sa mohla stať chyba. A aby Ti nebolo ľúto, aj mne sa dnes niečo zvrzalo a musela som piecť na autíčko druhý plát.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Mirka je krásna
Pravdu povediac zo salkového krému mám hrôzu, lebo pred "mnohými "rokmi sa mi to tiež stávalo 2x za sebou a potom som to riešila karamelovým pudingom. Dnes som skúšala Marlenku a tiež nebol krém dosť tuhý keď som vymiešala salko a maslo, ale našťastie tam ide aj uvarený zlatý klas takže to bolo celkom fajn. Vieš mi sme zvyknuté na faloš.parižák a s tým sa niekedy nedá pohnúť
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
super
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
... ale zvládla si to krásne.....
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem dievčatá za povzbudenia
hlavné pre mňa bolo, že keď ju uvidela pani čo som jej ju robila, tak sa jej veľmi páčila
to vidíte na prvý pohľad či je zákazník spokojný
Danka máš pravdu, falošnému parížáku sa nič nevyrovná
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
No aj keď si mala problém bravúrne si to zvládla super
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
No aj keď si mala problém bravúrne si to zvládla super
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Podobné obrázky