
Komentáre
Dakujem :) stekance len biela cokolada gelova farba....a cokolady stacilo 100g lebo sla len do polovice a gelovku som pridavala postupne po troske kym som nedosiahla odtien co sa mi zdal ok. a gelovka bola klasicka na fondan
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
za malinko, ked viem odpoviem a poradím ...mozno inak chytaju gelovky na fondan ked idu do čokolady, aspon tak teoreticky rozmyslam, ale chytit chytila nedavala som smotanu. raz som dala a nie a nie stihnut a potom mi aj tak stiekla, bola riedka ale asi som dala zly pomer...takto som len bielu stopila a bolo
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
aj minule som farbila bielu cokoladu na modro na Olafovsku tortu a tiez to vyzeralo dobre
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
za malinko :) hocikedy keby bolo treba poradit, nech sa podarí
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dakujem za pochvalu, mam este co trenovat. Niekto robi ganache a tym polieva , to som nejak neskusala....ked robim tmavu cokoladu tak len stopim a pridam kusok ceru, kupujem Lidlovu čokoladu tu 54% na varenie co maju, ale uz som polievala aj Milkou tu som len samu stopila. vacsinou robim len stekance nepolievam celu tortu, tento rok je taky stekancový malokto chce fondan, takze sa aj ja viacmenej ucim
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja z lidla čoko robím stekance rovnaký pomer smotana a čokoláda a mám krásne stekance, ale tej bielej sa bojím ked to všade čítam aké tragické to je :D a rozpustíte ju a hned lejete?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
vyskusam niekedy coko smotanu teda ganache, ja nikdy neviem pomer tak viac krat som bielou robila stekance a pohoda. ked sa rozpusti tak ncham kus vychladnut aby mi neroztopila krem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja som sa vždy bála, že mi popuká ked dám iba čokoládu samú :) určite aj ja vyskúšam :) a na ganache mam iba tento pomer odskúšaný iné nie :)
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Takže skúsila som to dnes aj so žltou aj bielou čokoládou, ako nádherné to je, ale ked som krájala tortu sa čokoláda hrozne lámala velke kusy :/ a to pokazilo ten efekt nedávate aj maslo alebo niečo aby nebola taka tvrdá? dakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
do bielej cokolady nedava nic, ked tak skuste spravit stekance z bielej plus smotana. este to ma napadlo
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
So smotanou to strašne steká, stále som nenašla pomer, aby to bolo aj pekne nepresvitné, nestečené :/ ako výzorovo čistá čoko je pekná len pri tom krájaní je to moc tvrdé. dakujem aj tak krásne
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
a tak pri krájaní to je uz jedno podla mna
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Krááásna. Prosím vás ako ste robili stekance ružové? aký pomer a farba je prírodná či gelovka na fondán či na čokoládu farba? dakujem