rozdielny korpus
Pozrite si aj
Ahoj. Mne sa to tiež raz stalo... Vždy robím všetko rovnako, iba som dala iný prášok, tiež kúpený v L... (zn. Castello). Najskôr som si ani neuvedomila, že to môže byť tým práškom... ked som piekla na další krát a znova použila tento prášok, cesto znova takmer nenarástlo... Na ďalšie pečenie som použila zvyčajný prášok Dr. Oetker a cesto bolo zase ok a odvtedy už stále... takže zvyšné zakúpené prášky z L... poputovali do koša a už ich určite nikdy nekúpim... Dokonca aj obyčajný Tesco prášok do pečiva je lepší a cesto s ním krásne narastie....
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
no tak ste pomohli práve vyriešiť moju dilemu....ďakujem ....som si teraz uvedomila , že aj ja som použila iný prášok do pečiva ako zvyčajne , a lámala si hlavu čo sa preboha deje.....ešte mi aj prepadol prostriedok....
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ano, aj mne sa stred prepadol... to som pozabudla napísať...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
jé baby dakujem,ja si nad tym uz dlho hlavu lámem že co sa deje,dakujeeeeem,milé prášky poputujú
smer kôš
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Netreba smer kôš. Stačí dať do prania a bude krajšie prádlo. Ja som tak pral vyšívané nástenky a super pustilo žažltnutie a špinu. Rada na minutie práškov do pečenia.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ale prostiedok sa mi niekedy prepadne aj bez prášku, obyčajne vtedy, ak je rúra na začiatku veľmi vyhriata. Inak mám korpusy rovné, robím z vajec bez prídavku vody a ak nedávam kakao, prášok nepoužívam.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Jaruš,,,, je to určite tým práškom , aj ja som to už zistila,,,, najlepší DR-Oetker
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
moja skúsenosť je tiež taká, že najlepší prášok Dr. Oetker
, piškóta vysoká a nadýchaná, vyskúšala som aj ostatné značky , ale nebolo to ono
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ďakujem dievčatá za pomoc,inak sranda,čo dokaze prášok do pečiva,aspon sa iné babulky poučia ,aspon sa zas potvrdilo porekadlo,že niesme takí bohatí aby sme kupovali lacné veci
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Jarušš 2 - nevyhadzuj prášok do koša, lebo okrem prania ho môžeš použiť do chladničky - nasyp do misky, vlož dnu a on pohlcuje pachy v chladničke, naozaj to funguje
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
jé Marta02 super,dakujem za radu.Som nasla na nete ocot+ prások do pracky ,zožere kamen Inak chcem napísat,ze dnes som piekla 4 korpusy,pouzila som prášok Dr.Oetker a vysledok krásné nadychané,zltučké korpusy.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dobrý den šikovnice,potrebovala by som poradit.Stale dokola pečiem korpus,recept od Bohuša nastavovaný.Aj dnes som piekla 2ks,stale dokola ten isty recept.No a pouzila som vajcia z jedného kartona,cukor z jedného sacku,muku tak isto z jedného sacku,akurat som do jedneho dala prášok do pečiva Dr.Oetker a do druhého prások z Li... No a vysledok ma dost prekvapil.Jeden korpus krásny nadychaný žltučký a druhy skaredej farby,akoby strasne tuhy.Nerozumiem tomu,posledne sa mi to stava často.Moze to byt tym práskom?Lebo inak nechapem,stale dokola robim to isté a zakaždym iný vysledok.Piekla som to na dva krát,najprv jeden potom druhy.dakujem za pomoc
foto som pridala do albumu
ja len,ci niektorá z Vás nemá podobnú skusenost,dakujem za pomoc