
reklama
Tartaletka s ganache z mliečnej čokolády ozdobená karamelovou šľahačkou a hoblinkami cokolady
Ingrediencie
250 | gramov | hladká múka |
100 | gramov | práškový cukor |
140 | gramov | maslo |
1 | kus | vajce |
450 | gramov | mliečna čokoláda |
150 | millilitrov | šľahačková smotana |
štipka | soľ |
Postup
Cesto: hl.muka, cukor, vajce, maslo, štipka soli všetko spolu spojíme. Cesto dáme odpočinúť do chladničky na hod.
Ganache: sl.smotanu si zohrejeme a pridame k nej rozlamanu čokoládu.
Pecieme na 175st. Do zlatista. Piekla som v tortovej forme.
Ked mame tartaletku vychladnutu nalejeme do nej ganache a dáme stuhnut do chladničky. Po stuhnuti ľubovoľne ozdobime podľa seba.
Doplňujúce obrázky

Celkový čas
45 minút
Čas prípravy
30 minút
Čas varenia / pečenia
15 minút
reklama
reklama
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty