Malé, chutné snehové koláčiky praskajúce na jazýčku s mascarpone krémom.

Výnos | |
---|---|
Čas prípravy | 15 minút |
Čas varenia / pečenia | 2 hod |
Celkový čas | 2 hod, 15 minút |
Ingrediencie
Snehové cesto: | ||
150 | gramov | práškový cukor |
3 | kusy | bielok |
1 | čajová lyžička | Solamyl |
1⁄2 | čajová lyžička | ocot |
Krém: | ||
mascarpone | ||
šľahačková smotana | ||
cukor | ||
Na ozdobu: | ||
drobné ovocie |
Inštrukcie
Všetko spolu vyšľahám na tuhý sneh.Cukrárskym vreckom s ozdobnou špičkou nastriekam minipavlovky na papier na pečenie alebo silikónovú podložku...
Veľkosť cca 5,5 - 6 cm...
Pavlovky striekam tak, aby boli okraje vyvýšené (do stredu dávam pri zdobení džem alebo rozvarené ovocie)...
Pečiem (suším) na 80 stupňov cca 2 hodiny.
PS1: Na zdobenie používam krém z mascarpone, šľahačky a cukru.
PS2: Z tejto dávky vyjde cca 20 ks.
PS3: Škrob môžete nahradiť napr. Zlatým klasom alebo vanilkovým pudingom.


Recepty:
- prečítané 20932x
- Pridať nový komentár