Francúzske karamelové kocky

Popis

Skvelý zákusok.

Francúzske karamelové kocky - recept

Zhrnutie

Výnos
Porcie
Čas prípravy
Čas varenia / pečenia
Celkový čas

Ingrediencie

Korpus
6kusyvajec
6polievkové lyžicekryštálový cukor
1polievková lyžicakakao
5polievkové lyžicepolohrubej múky
1balíkprášok do pečiva
50millilitrovoleja
plnka
1litervody
3kusyZlaté klasy
130gramovkryštálový cukor
1kusvanilkový cukor
7kusybielok
2polievkové lyžicekakao
Karamelová šľahačka
4polievkové lyžicekryštalového cukru
300millilitrovmlieka
2kusyšľahačky v prášku

Inštrukcie

Korpus:

Bielky s cukrom vyšľaháme na tuky sneh, pridáme olej, žltky a zľahka vmiešame múku s práškom do pečiva a kakao. Upečieme na plechu vyloženom papierom na pečenie .

Plnka:.

Vačšiu čast vody dáme zovrieť, pridáme 70g kryštálového a vanilkového cukru a vo zvyšnej vode rozmiešane Zlate klasy. Do horúcej kaše postupne zapracujeme sneh zo 7 bielkov a 60 g cukru. Do polovice plnky vmiešame kakao. Na cesto natrieme najprv svetlu a potom tmavú plnku. Dáme vychladiť.

Karamelová šľahačka:

Cukor upálime, zalejeme mliekom, rozvarime, do vychladnutého pridáme šľahačky v prášku a vyšľaháme. Povrch ozdobíme postrúhanou čokoládovu. Dáme ešte stuhnúť do chladničky.

Recepty: 

0
Vaše hodnotenie: Žiadne
0
Bez hodnotení
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.