
Martuška 123 | Kokosové tiramisu
Nepečená pochúťka z kyslej smotany a šľahačky pre všetkých milovníkov kokosovej chuti na horúce letné dni keď sa nám nechce zapínať rúra ale chuť na domáce mlsanie je veľká.
5 | balíky | BeBe keksy kakaové |
4 | kusy | kyslá pochúťková smotana á 250 ml |
500 | millilitrov | smotana na šľahanie |
3 | balíky | vanilkový cukor |
5 | polievkové lyžice | práškový cukor |
200 | millilitrov | kokos |
Smotanu na šľahanie vyšľaháme s práškovým a vanilkovým cukrom. Samozrejme, cukru môžete dať menej, podľa chuti. Potom už len do toho ručne zamiešame kyslú smotanu a kokos.
Na menší plech poukladáme na spodok BeBe keksy tesne vedľa seba, na to dáme vrstvu krému. Uložíme ďalšiu vrstvu BeBe keksov a krém. Opakujem kým neminieme keksy a krém.
Vrch posypeme kokosom a necháme dobre zatuhnúť, najlepšie cez noc.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty
Hrnčekové krehké rožky z kyslej smotany
Martuška 123
Hrnčekové krehké rožky z kyslej smotany
Chutné jemné rožky s kyslou smotanou v ceste, bez vajíčka. Plníme ich slivkovým lekvárom, orechmi či makom. Väčšinou robím z dvojnásobnej dávky.
Kakaové éclair s vanilkovou plnkou
Bea Kerekesová
Kakaové éclair s vanilkovou plnkou
Fantasticke eclair z odpaľovaného cesta v kakaovej verzii s výborným vanilkovým krémom.