
reklama
Nepečená dobrota s kokosovou, orechovou a kakaovou hmotou vrstvenou v obale na vajíčka.
Ingrediencie
Biela hmota: | ||
1 | kus | Cera |
150 | gramov | práškový cukor |
100 | gramov | kokosová múčka |
10 | polievkové lyžice | sušené mlieko |
Orechová hmota: | ||
200 | gramov | orechy |
100 | gramov | práškový cukor |
trocha | mlieko | |
trocha | rum | |
Kakaová hmota: | ||
1 | kus | Cera |
1 | kus | BB puding |
200 | gramov | práškový cukor |
Postup
Rozpustíme ceru, pridáme cukor, kokos, sušené mlieko, premiešame a plníme do umelých obalov od vajíčok.
Orechy sparíme horúcim mliekom, pridáme cukor, rum a dávame na bielu vrstvu.
Rozpustím ceru, pridáme cukor, BB puding a dávame na vrch.
Dáme stuhnúť do druhého dňa a vytláčame z obalu.
Recept na roládu na fotke:
https://tortyodmamy.sme.sk/recept/nepecene-zakusky/nepecena-medova-rolada
Celkový čas
0 minút
Čas prípravy
0 minút
Čas varenia / pečenia
0 minút
reklama
reklama
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty
Bratislavské rezy
Bejč | Bratislavské rezy
Bratislavské rezy
Recept na tradičný dezert, ktorý poznáme z cukrární. Vanilkové korpusy so sviežim citrónovým krémom a čokoládovou polevou. Výborný zákusok na sviatky aj oslavy.
Dobošové rezy
Bejč | Dobošové rezy
Dobošové rezy
Recept na tradičné dobošové rezy s tenkými korpusmi, čokoládovým krémom a čokoládovou polevou potešia všetkých milovníkov klasických zákuskov.