Jahodový cheesecake s mascarpone

Pridal/a Sandra Hvilová

Jahodový nepečený zákusok s mascarpone krémom, jahodami a keksovým základom.

Jahodový cheesecake s mascarpone - recept
Výnos
8
Čas prípravy
30 minút
Čas varenia / pečenia
Celkový čas
30 minút

Ingrediencie

120gramovmaslové sušienky
60gramovmaslo
500gramovmascarpone
250millilitrovšľahačková smotana
400gramovjahody
2balíkySmetafix
3plátkyželatína
  práškový cukor
Na ozdobu:
  jahody

Inštrukcie

Maslove keksy rozmixujeme a pridame k ním roztopene maslo. Zmes dáme do tortovej formy poriadne popritlacame.

Jahody si dáme variť, rozmixujeme ich a pridame do krému. 200ml si odoberieme na vrch.
Krem: mascarpone, sl.smotana, praskovy cukor podľa chuti, stuzovace a pridame rozmixované jahody. 
Krem natrieme na keksovy základ. 
Na vrch zakusku si ohrejeme 200ml rozmixovanych jahod a pridame k ním platkovu zelatinu nechame roztopiť a trocha vychladnúť a nalejeme na krem. Ľubovoľne zakusok ozdobime 

Recepty: 

Základné ingrediencie: 

Vaše hodnotenie: Žiadne
5
Priemer: 5 (1 hlas)

Sezónne recepty

 

Tortyodmamy.sk

Pochváľte sa svojimi tortami, pridajte obrázok, požiadajte o radu v diskusnom príspevku, podeľte sa o fotopostup na sladké tvorenie vo fotopostupe, podeľte sa o svoj recept, Odporúčame využívať Posledné príspevky. Tu nájdete Rady pre začiatočníkov. Dodržujte, prosím, Etický kódex.