reklama

Jahodový cheesecake s mascarpone

Pridal/a Sandra Hvilová dňa 11. 01. 2021 - 18:07 - Recepty Sandra Hvilová
Jahodový cheesecake s mascarpone, Recepty na nepečené zákusky, Sandra Hvilová

reklama

Jahodový nepečený zákusok s mascarpone krémom, jahodami a keksovým základom.

Ingrediencie
120 gramov maslové sušienky
60 gramov maslo
500 gramov mascarpone
250 millilitrov šľahačková smotana
400 gramov jahody
2 balíky Smeta-fix
3 plátky želatína
  práškový cukor
Na ozdobu:
  jahody
Postup

Maslove keksy rozmixujeme a pridame k ním roztopene maslo. Zmes dáme do tortovej formy poriadne popritlacame.

Jahody si dáme variť, rozmixujeme ich a pridame do krému. 200ml si odoberieme na vrch.
Krem: mascarpone, sl.smotana, praskovy cukor podľa chuti, stuzovace a pridame rozmixované jahody. 
Krem natrieme na keksovy základ. 
Na vrch zakusku si ohrejeme 200ml rozmixovanych jahod a pridame k ním platkovu zelatinu nechame roztopiť a trocha vychladnúť a nalejeme na krem. Ľubovoľne zakusok ozdobime 

Celkový čas
30 minút
Čas prípravy
30 minút
Čas varenia / pečenia
0 minút
Priemer 5 (1 hlas)

Ďalšie recepty


reklama


reklama

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

jarné číslo Torty od mamy 2024

reklama
reklama
reklama