Jahodový nepečený zákusok s mascarpone krémom, jahodami a keksovým základom.

Výnos | |
---|---|
Čas prípravy | 30 minút |
Čas varenia / pečenia | |
Celkový čas | 30 minút |
Ingrediencie
120 | gramov | maslové sušienky |
60 | gramov | maslo |
500 | gramov | mascarpone |
250 | millilitrov | šľahačková smotana |
400 | gramov | jahody |
2 | balíky | Smetafix |
3 | plátky | želatína |
práškový cukor | ||
Na ozdobu: | ||
jahody |
Inštrukcie
Maslove keksy rozmixujeme a pridame k ním roztopene maslo. Zmes dáme do tortovej formy poriadne popritlacame.
Jahody si dáme variť, rozmixujeme ich a pridame do krému. 200ml si odoberieme na vrch.
Krem: mascarpone, sl.smotana, praskovy cukor podľa chuti, stuzovace a pridame rozmixované jahody.
Krem natrieme na keksovy základ.
Na vrch zakusku si ohrejeme 200ml rozmixovanych jahod a pridame k ním platkovu zelatinu nechame roztopiť a trocha vychladnúť a nalejeme na krem. Ľubovoľne zakusok ozdobime
Recepty:
Základné ingrediencie:
- prečítané 428x
- Pridať nový komentár