
cookerka | Burizonová roláda
reklama
Nepečená karamelová pochúťka z burizónov.
Ingrediencie
300 | gramov | kryštálový cukor |
1 | plechovka | Salko |
250 | gramov | Palmarin |
2 | balíky | burizóny |
Postup
Cukor roztopíme v suchom hrnci a upálime na karamel, pridáme Salko a po kúskoch Palmarin.
Dobre miešame a keď získame jednotnú zmes, odstavíme z ohrievania a vsypeme dva balíky burizónov. Dobre premiešame.
Pripravíme si potravinovú fóliu, zmes dáme na ňu, stočíme a vytvarujeme salámu. Necháme vychladnúť. Krájame na cca centimetrové kúsky.
Dobrú chuť!
Doplňujúce obrázky

cookerka
Výnos
1 roláda
Celkový čas
0 minút
Čas prípravy
0 minút
Čas varenia / pečenia
0 minút
reklama
reklama
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty
Bratislavské rezy
Bejč | Bratislavské rezy
Bratislavské rezy
Recept na tradičný dezert, ktorý poznáme z cukrární. Vanilkové korpusy so sviežim citrónovým krémom a čokoládovou polevou. Výborný zákusok na sviatky aj oslavy.
Dobošové rezy
Bejč | Dobošové rezy
Dobošové rezy
Recept na tradičné dobošové rezy s tenkými korpusmi, čokoládovým krémom a čokoládovou polevou potešia všetkých milovníkov klasických zákuskov.