
reklama
Jednoduché koláčiky z lístkového cesta s pudingovým krémom.
Ingrediencie
500 | gramov | lístkové cesto |
250 | millilitrov | mlieko |
1 | balík | Zlatý klas |
3 | polievkové lyžice | kryštálový cukor |
1 | balík | vanilkový cukor |
125 | gramov | maslo |
Postup
Lístkové cesto vyvaľkám a formičkou vykrojím. Poukladám na plech vyložený pečiacím papierom. Pečiem vo vyhriatej rúre na 180 stup. asi 10 min.
Z mlieka , zlatého klasu , cukru a vanilkového cukru uvarím hustý puding a za stalého miešania nechám vychladnúť.
Do vychladnutého pudingu vmiešam zmäknuté maslo a vyšľahám na hladký krém.
Upečené , vychladnuté koláčiky rozdelím na polovicu. Na polovicu nastriekám krém a prikryjem druhou polovicou.
Hotové pocukrujem.
Dobrú chuť!
Celkový čas
0 minút
Čas prípravy
0 minút
Čas varenia / pečenia
0 minút
reklama
reklama
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty
Bratislavské rezy
Bejč | Bratislavské rezy
Bratislavské rezy
Recept na tradičný dezert, ktorý poznáme z cukrární. Vanilkové korpusy so sviežim citrónovým krémom a čokoládovou polevou. Výborný zákusok na sviatky aj oslavy.
Dobošové rezy
Bejč | Dobošové rezy
Dobošové rezy
Recept na tradičné dobošové rezy s tenkými korpusmi, čokoládovým krémom a čokoládovou polevou potešia všetkých milovníkov klasických zákuskov.