reklama

rastlinna smotana


reklama

dobry vecer.Mam jednu otazocku.Dufam ze mi poradite.Da sa uvarit parizsky krem aj s rastlinnej slahacky?Malo by to byt trvacnejsie ak sa nemylim,ale neviem ci to vyjde.Pomoze prosim

Pozrite si aj


reklama


reklama

helenah, Št, 29. 11. 2012 - 20:14

Ja robím z trvanlivej rastlinnej šľahačky,potom keď šľahám pridávam Zeesan natural je OK.

dadika, Št, 29. 11. 2012 - 20:39

Zeesan je niečo ako stužovač za studena. Je v rôznych príchutiach a pridáva sa do rastlinnej alebo živočíšnej šľahačky podľa pomeru na obale. Do polovyšľahanej šľahačky sa pridá vo vode rozmiešaný zeesan. Môžu sa ním plniť torty aj zákusky. Výborný je jahodový - má v sebe kúsky jahôd. Predáva sa v 5OOg balení Slnko .

zou, Pi, 30. 11. 2012 - 08:22

ja robim len z rastlinnej a stuzovac uz nepridavam, krem je dost tuhy a ochucujem cerstvym alebo narychlo zahriatym mrazenym ovocim.... Slnko

ani ja nepouzivam stuzovac, podla mna je to zbytocne, nevyslahany krem mam konzistenciu husteho jogurtu...

jasné, ja používam Decor UP z Fornaxu , šľahačka už obsahuje aj stužovač. Super drží stabilitu a je aj chutná Áno

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama