rastlinna smotana
Pozrite si aj
ano samozrejme da sa... aj ja som tak robila naposledy
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja robím z trvanlivej rastlinnej šľahačky,potom keď šľahám pridávam Zeesan natural je OK.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
a co to je?a kde to kupim?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Zeesan je niečo ako stužovač za studena. Je v rôznych príchutiach a pridáva sa do rastlinnej alebo živočíšnej šľahačky podľa pomeru na obale. Do polovyšľahanej šľahačky sa pridá vo vode rozmiešaný zeesan. Môžu sa ním plniť torty aj zákusky. Výborný je jahodový - má v sebe kúsky jahôd. Predáva sa v 5OOg balení .
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja robim len z rastlinnej a stuzovac uz nepridavam, krem je dost tuhy a ochucujem cerstvym alebo narychlo zahriatym mrazenym ovocim....
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ani ja nepouzivam stuzovac, podla mna je to zbytocne, nevyslahany krem mam konzistenciu husteho jogurtu...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
jasné, ja používam Decor UP z Fornaxu , šľahačka už obsahuje aj stužovač. Super drží stabilitu a je aj chutná
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dobry vecer.Mam jednu otazocku.Dufam ze mi poradite.Da sa uvarit parizsky krem aj s rastlinnej slahacky?Malo by to byt trvacnejsie ak sa nemylim,ale neviem ci to vyjde.Pomoze prosim