rastlinná šľahačka - trvanlivosť
Pozrite si aj
ahoj, neviem, na slahacke je asi napisane do kolko dni od otvorenia treba spotrebovat...
ak by bola zivocisna,tak chutovo citis ci je dobra a ak ju prevaris,tak v pohode,ale rastlinna sa nevari, len zohrieva na urcitu teplotu,tak neviem,ja by som to neriskovala,ale to je len moj nazor,mozno baby nieco ine poradia
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahoj, myslím že kľudne... ja mám bežne otvorenú smotanu a mám zahnutý roh na nej a je v pohode...aj v práci to tak mávame... minule som roh nezahla a zhustla mi úplne...
Ovoňaj a uvidíš, al môj názor je že kľudne...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahoj, myslím že kľudne... ja mám bežne otvorenú smotanu a mám zahnutý roh na nej a je v pohode...aj v práci to tak mávame... minule som roh nezahla a zhustla mi úplne...
Ovoňaj a uvidíš, al môj názor je že kľudne...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ak si ju mala dobre uzatvorenú, tak si myslím, že ju môžeš použiť. Ja to robievam bežne, keď mi ostane polovica litrovej šľahačky o týždeň máme koláčik na nedeľu,
ale pre istotu vždy skúsim, či sa náhodou nepokazila.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Aj ja vyskúšam a v pohode robím parížsky
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahoj tak záleží na druhu šlahačky -ale to čo píšeš je úplne v pohode tie 3-4 dni , no a späť tá zelená od raja vydrží v chladničke max týždeň teda jeden víkend a na druhý druhú polovicu a ked máš iný druh napr. megle , suun alebo už presne neviem ktoré ale nosili mi ich z metra , tie v pohode bolo možné skladovať aj tri týždne -hoci bolo písané že po otvorení asi týždeň a to aj v lete v horúčavách .ahojky
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
je to hopla - sladená šľahačka, teraz som ju chutnala a je dobrá uvidím teda zajtra.
ďakujem za názory
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Niekde som čítala, že dobre zabalená rastlinná šľahačka jednej babe vydržala cca 2 týždne a bola super. Ale rastlinná sa dá aj zamraziť, potom nechať v chladničke a dá sa pekne vyšľahať
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dievčatá hlúpa otázka vy robíte z rastlinnej šľahačky aj falošný parížsky alebo karamelový krém?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahojte,
prosím vás o radu, prípadne, či máte skúsenosť. Mám od piatka večera (cca 21:00) otvorenú rastlinnú šľahačku 1l, z ktorej som použila iba pol litra. druhý pol liter by som mohla použiť do parížskeho krému, ale neviem či to má takú trvanlivosť. zajtra by som uvarila, v stredu šľahala a plnila do torty ale jedla by sa až v nedeľu. myslíte, že môžem? či radšej otvoriť novú a túto použiť aspoň na domáci koláčik, či ani to nie?
ďakujem