Psp-tridsať ľudí
Pozrite si aj
odrataj od tej orientacnej ceny predpokladane naklady na suroviny, ktore by si na taku tortu nakupila Ty a ten rozdiel bude cena pre Teba.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Neviem,ale veľa som sa tu o tom dočítala a baby radili,že polovica s ceny torty.Napr.berieš 10€ za kilo,torta by mala 4,50kg t.j.45€/2 sa rovná 22,50€,toľko by si mala za robotu,,no neviem ešte som takto nerobila,,,ale dúfam,že pomohla
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Pravá parížska šľahačka sa robí iba z tej uvarenej živočíšnej 33%-nej šľahačky a čokolády, keď už sa pridá k nej 82%-né maslo, tak je pravý parížsky krém.... tá falošná alebo nepravá parížska šľahačka je zase z rastlinnej šľahačky...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Pravá parížska šľahačka sa robí iba z tej uvarenej živočíšnej 33%-nej šľahačky a čokolády, keď už sa pridá k nej 82%-né maslo, tak je pravý parížsky krém.... tá falošná alebo nepravá parížska šľahačka je zase z rastlinnej šľahačky...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
lienocka013, ked sa prida k tej slahacke maslo, tak to uz nie je pravy parizsky krem. ten je len zo slahacky a cokolady....No ja by som nechcela aby si doniesli suroviny....kazda ma vychytane uz svoje "znacky" vyrobkou...osvedcene, s poznatkami ako sa spravaju na vyrobu toriet, korpusov a plniek atd. a to prave nemusia nakupit a doniest mi nieco co vobec nemam vyskusane a moze nastat problem....ale to je len moj skromny nazor
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
veve04 ja som rozpísala presne čo je samotná pravá parížska šľahačka, pravý parížsky krém a nepravá parížska šľahačka... rozdiel je v tom,aké suroviny sa použijú...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
som zabudla dat otaznik v tej mojej prve vete lienocka013 , lebo ja som bola doteraz z tohoto ozaj jelen-ica, a dufam, ze som to teraz uz konecne pochopila
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ved tie suroviny tiež musi kupit,nie??
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
parižska šlahačka je čokolada+šlahačka a krém je s maSLOM
,
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja si myslím,že jej povedz,aby ti suroviny nenosila,lebo ty máš svoje a ty aj tak cenu torty znížiš iba o cenu,za ktorú ona nakúpi,alebo ty....veď tie suroviny nebude mať zdarma
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja si myslím,že jej povedz,aby ti suroviny nenosila,lebo ty máš svoje a ty aj tak cenu torty znížiš iba o cenu,za ktorú ona nakúpi,alebo ty....veď tie suroviny nebude mať zdarma
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte.Dnes mi volala kamarátka,že chce tortu na prvé sväté prijímanie pre syna.Nechce ovocnú tortu,lebo on ovocie neľúbi.Takže sme sa zhodli na tom,že bude vanielkovo -čokoládova.Chcela by som urobiť plnku pravú parížsku šľahačku,no nikde som sa nedočítala aká tá pravá vlastne je. Dáva sa tam maslo,alebo nie? Alebo sa len vyšľahá-tá uvarená šľahačka? Tiež sa ma pýtala či by ju vyšlo lacnejšie keby si dala suroviny.To znamená. chce tortu pre 30 ľudí,to som si vyrátala cca 20 vajec atď..Takže :má to byť obdĺžnik,s kalichom a nápisom,vanielkovo čokoládová,potiahnutá hmotou. váha a cena ma odhadom vyšla na 50-60€,no ale keby si chcela suroviny dať koľko mám pýtať od roboty+energie?ďakujem!