Prosím robievate na svadbu šlahačkové krémy? nie zo zeasanu
Pozrite si aj
ja ľudí od šľahačkových na svadbu odhováram. Vysvetlím im, že v teplej miestnosti sa môže torta poddať a ak do nej chcú navyše ovocie, že sa to po ňom môže skĺznuť... a ked má torta navyše pred sebou dlhú cestu... možno by som to riskla, ale iba s jednopodlažnou... no ale to je len môj názor.... neodskúšaný...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
zdravý rozum hovorí že to čo sa rýchlo kazí má byť v chlade ak majú svadbu v iglu tak nech sa páči len môj názor
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja som robila takú na svadbu na ktorej som aj bola,torta bola v pohode,od 22:00 bola na stole a ešte aj v pondelok bola dobrá,jedla som z nej a bolo to minulý rok v septembri
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Urob to z rastlinnej šlahačky tá vydrží vela ja som robila aj s ovocím aj s mascarponem tiramisu proste všelijaké rastlinná šlahačka je pevná do toho netreba ani stužovač a je dobrá aj pod poťah už som poťahovala s MMF, ROLL decor,W ICING,a ani jedna mi netiekla.Proste je to perfektná šlahačka.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja rastlinnu nemám rada a nikdy by som ju v torte nejedla,
ak kupiš trvanlivu šľahačku zmiešaš so stužovačom za studena -musí vydržať,robila som už takú.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
presne tak ako píše Michalikova
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem ja som to ešte nerobila, akurát som ti Monika chcela zavolať, že či nemáš náhodou tu šlahačku, ale už viem lebo ja nemám, ale asi kupim trvanlivú a tá pani vravela, že by ju mali na svadbe rozkrájať, tak dúfam že vydrží, ja osobne viem že veci vydržia aj šlahačkové ale v chladničke. Ja som taký chladničkový typ ani špajzi neverím, ani v zime na vianočné koláče, potom to mám všetko natlačené v chladničke
Ešte jedna otázka, ked sa krájajú tieto z klasickej šlahačky bez stužovačov ono to nie je moc pekné v reze že? Lebo mal by tam práve vyniknúť kontrast krému a piškoty a ked to bude rozmazané nebude to ono.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ale stužovač musíš dať ako ti písala Michalikova, bez neho to stečie, šľahačke samotnej nemožno veriť
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
no ten stužovač tam musíš dať lebo ti môže zliezť vrchný korpus,ked šľahačka povolí,neboj sa toho,nie je to vôbec zložite,ja som to robila podľa návodu na obale a funguje to.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
no ja by som tam dala do istoty želatínu od Dr.Oetkera a skôr by som povedala,že rastlinná šľahačka vydrží dlhšie ako živočíšna.....100 ľudí-100 názorov-100 chutí.....ale rozhodovanie a práca je na tebe!Ak vydržia zeesanové plnky,tak vydrží aj tá tvoja...čo sa týka trvácnosti.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Prosím mám požiadavku na tortu s krémom šlahačka s mascarpone a má to byť na svadbu. Má na tom byť aj poťah z MMF. Viem, že to musím obtrieť krémom pod poťah, len by som chcela vedieť či to vobec udrží a je to vhodné na svadbu, už v piatok to má byť celé hotové bude to cestovať vyše 100km. Rozmýšlala som, že tam dám aspon ten stužovač za studena od Dr.Oetker, ale velmi by som bola rada keby ste mi poradili kto má s tým skúsenosť. Nebude to ťažký poťah na tu plnku? Bude to asi 6 takých jemných piškotových plátov. Zákazníčka si doniesla recept z Ameriky tak som sama zvedavá. Budem velmi rada ak mi poradíte. Ďakujeeeem!!!!!!