reklama

Pravý parížsky

kora3d , 11. 05. 2011 - 18:37

reklama

Ahojte.prosím vás môže ísť pravý parížsky krém -t.j. prevarená vyšľahaná šľahačka s čokoládou,do torty? nebude sa mi korpus šmýkať? a môže ísť aj pod poťahovku,alebo tam je lepší nejaký maslový krém? a akú šľahačku mám použiť do parížského krému,rastlinnú,alebo živočíšnu? Ďakujem.

Pozrite si aj


reklama


reklama

terinka, St, 11. 05. 2011 - 18:40

ahoj, ja dávam tento krém aj do minitortičiek, ale je to problematické obaliť, mraziak a von... inak sa to veľmi šmýka, ale je 100bodový
ja robievam pravidelne pudingové ovocné a s tými sa mi najlepšie. Do parížskeho používam vždy živočíšnu, keď nemám inú aj 30% a je fajný. Neviem možno je v tom problém...neviem aké používajú iné žienky

aramana, St, 11. 05. 2011 - 18:44

A keď budeš chcieť približne 100 odpovedí kuk na témy:
Parížsky
Aký krém pod poťahovku
Úsmev

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama