Pravý parížsky
Pozrite si aj
reklama
reklama
ahoj, ja dávam tento krém aj do minitortičiek, ale je to problematické obaliť, mraziak a von... inak sa to veľmi šmýka, ale je 100bodový
ja robievam pravidelne pudingové ovocné a s tými sa mi najlepšie. Do parížskeho používam vždy živočíšnu, keď nemám inú aj 30% a je fajný. Neviem možno je v tom problém...neviem aké používajú iné žienky
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
A keď budeš chcieť približne 100 odpovedí kuk na témy:
Parížsky
Aký krém pod poťahovku
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Odporúčame
reklama
reklama
Ahojte.prosím vás môže ísť pravý parížsky krém -t.j. prevarená vyšľahaná šľahačka s čokoládou,do torty? nebude sa mi korpus šmýkať? a môže ísť aj pod poťahovku,alebo tam je lepší nejaký maslový krém? a akú šľahačku mám použiť do parížského krému,rastlinnú,alebo živočíšnu? Ďakujem.