Práca s pravým marcipánom
Pozrite si aj
no ja som mala tiež takú skusenosť,robila som z marcipánom z lidla,a tá tortička bola len pre nás na Silvestra,chuť úžasná ale pracovalo sa s tým ťažko.
a tiež som to mala popukané.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
vyskúšajte ho rozvaľkať medzi foliami z mikrotenu...mne sa to osvedcilo...rozstrihnem si mikrotenove vrecko, pretože nastrihane potravinove folie väcšej veľkosti sa ťažko hľadaju v obchodoch, tak to riešim týmto spôsobom....
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja vaľkám pravý marcipán zo Zeelandie na Gustine priamo na stole. Pretože marcipán obsahuje mandle, teda je inej konzistencie ako WI, tak nikdy nebude taký hladký. Ale mne sa nikdy netrhal, nevyvaľkala si ho veľmi natenko? Každé moje torzo a prsia sú potiahnuté pravým marcipánom, pozri v mojich obrázkoch.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
asi tak pol centrimetra, praveze nahrubsie nez WI, nepotrhalo sa mi to, take trhlink to len male malo
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
skus valkat na praskovom cukre
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahojte cukráročky, poraďte mi prosím ako presne a čím podsypávate pri pravom marcipáne. prípadne nejaké triky. Mám 30percentný pravý marcipán zo Zeelandie, robila som dnes tortu z neho (moja posledné v albume - myši na syre) a nebolo to úplne perfektné, na prehyboch a rohoch sa mi trochu trhal, neroztrhol len v nom boli take trhlinky. na fotke to nevidno, ale nebolo to dokonale tak ako s WI. a jedno poschodie som skusala so solamylom a jedno s olejom a ani jedno nebolo dokonale. viete mi s tym poradit prosim. dakujem
