Poťahovanie nepečenej torty
Pozrite si aj
Ak by si ju robila v tortovej forme, mohla by si formu najprv vyložiť zboku tenkou vrstvou piškótového korpusu a rovnako pokryť vrch torty tenkým korpusom. V mojom albume na 1. strane sú torty Pre Moniku, PSP pre Tomáška, ktoré sú s ovocím a smotanovým krémom. WI poťah musíš pokryť nielen kvôli pevnosti, ale i preto, aby sa od jablkového krému neroztiekol. Ak nechceš piecť korpus, oblož boky a vrch piškótami a pretri a zarovnaj ich maslovým krémom, nie pudingovým a nechaj dobre zatuhnúť. Potom môžeš poťahovať.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dobre vediet super dakujem aj ja
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem za radu :)
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahojte :)mam otazku jednu na vas. mam rada pecenie a chcem upiect sestre tortu na narodky. upozornujem mam 20 a sice som uz nieco popiekla ale tak no viete :)
sestra zboznuje krtkovu tortu ale aj parizsky krem, kedze tu citam, ze parizsky krem + banany su super konbinacia tak som sa rozhodla urobit krtkovu domacu ( plnka, puding,tvaroh, smotana, slahacka atd... )
krtkovu chcem vytvarovat normalne ako okruhlu tortu, nie do kopca, chcem to cele natriet parizskym a potiahnut hmotou z cukrikov marshmalow.
mam otazku, je to realne, ci velmi fantazirujem ?:D
do krtkovej plnky dam aj zelatinu nech to drzi ( v povodnom recepte sa zelatina nespomina )
dakujeeem :)
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte,

hľadala som tu podobnú tému, ale nenašla som. Viete mi prosím poradiť, či sa dá potiahnuť aj nepečená torta ? Myslím takú piškótovo-jablkovú (jablká uvarené so zlatým klasom). Neviem, či je táto torta dosť pevná aby uniesla napr. WI poťah
Ďakujem