reklama

krem pod ganache


reklama

Ahojte cukrarky. potrebujem poradit ohladom kremu pod ganache. idem robit poschodovu tortu ktora bude potiahnuta tmavym kremom a na nej mudu stekance s ganache. 

otazka 1. aky krem davavte pod ganache? ja som naposledy dala zlaty klas a maslo ale cokolada mi praska ked som tortu prenasala. problem mohol byt aj v tom ze som ju polievala cokoladou zmiesanou s tukom? aky potak davate ked robite stekancovu tortu vy? torta bude parizska mozem dat aj slahackovy potah?

ot.2. aky pomer ganache robite na stekance? slahacku davam z lidla.

ot.3. naskor tortu naskladate a potom ju polievate? 

dakujem za kazducku radu. vsetko dobre prajem. 


Tu nájdete všetko o ganache: poleva, náplň, recept, postup, použitie



reklama


reklama

ahoj, ja som pod stekance davala aj maslovy aj mascarpone krem a vzdy to bolo bez problemov,  pre pomer nie je ani tak rozhodujuca slahacka, ale cokolada, na horku s vysokym obsahom kakaa (60-70%) davam pomer 1:1, na mliecnu 2:1 a na biele stekance pouzivam pomer 3:1, teda 3 diely cokolady samozrejme...

Ja som davala aj maslovo-pudingovy krem a bolo to uplne v pohode a bez akychkolvek problemov.. Davala som aj mascarpone ale so slahackou spolu..da sa dat aj bielkovy krem podla mna..nech sa dari..
reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

jarné číslo Torty od mamy 2024

reklama
reklama
reklama