reklama

Poraďte z čoho vyrobiť hlavy.

Petina , 16. 02. 2011 - 17:41

reklama

Ahojte, prsím vás poraďte mi z čoho bude najlepšie vyrobiť hlavy ako sú na tejto torte. Punčovinu nechcú a tak ma napadli kávové zrná. Tie ľúbia. Problém je v tom, že som ich ešte nerobila a tak neviem akú majú konzistenciu. Potrela by som to krémom (budem robiť faloš. parižák) a potiahla PDT špeciál. Bude to ok? Nebude to moc mäkké? Nerozpadne sa to alebo niečo iné? Ak máte iný nápad sem s ním. Budem rada.

Pozrite si aj


reklama


reklama

Zakulka, St, 16. 02. 2011 - 18:05

ale na akej torte, chcela si vložiť nejaku tortu? a nevložila si!

Petina, St, 16. 02. 2011 - 18:17

Jak to?? ono mi to zmizlo!!! Idem sa pokúsiť to vložiť zas.

Ja som raz mala robiť malé lopty na tortu a tiež chceli, aby to bolo z marcipánu, ale vnútro z čokoládového krému.. tak som nastriekala na papier na pečenie pologule, dala do mrazáka, a potom som ich spojila a potiahla... a nechala zase stuhnúť v chladničke... ale poťahovala som to falošným mliečnym marcipánom bez cery, lebo ten stuhne lepšie, ako hotové poťahovky .. môžeš skúsiť Mrkám

Zakulka, St, 16. 02. 2011 - 19:09

tieto hlavičky sa mi zdaju malé na to, aby si to urobila z punčoviny, síce punčovinu nechcú, ja by som urobila iba z hmoty tieto hlavy, myslím že tie kávové zrná by to poťahovanie neprežili Chichocem sa .

bozka52, St, 16. 02. 2011 - 19:31

Ak lubite mafínky ,ja by som si ich upiekla ,naplnila krémom obrezala do kruhu a potiahla hmotou.Ostatné kúsky pošli ja ich milujem.nech sa ti darí. Tlieskam Tlieskam Tlieskam Úsmev Torta Torta Torta

ešte som nerobila postavičky,ale tieto hlávky môžeš urobiť tak ako sa robia broskyne, aspoň ja tak uvažujem Hambím sa
uiecť piškótu v malých formičkách a potom pospájať krémom Hambím sa

ela1, St, 16. 02. 2011 - 19:58

Mňa napadli buď muffiny, alebo pralinky, alebo na spôsob nepečených trubičiek čo sa robí z piškót, alebo z hmoty , alebo sa dajú kúpiť také oči z peny ako penové cukríky a tie obaliť

Petina, St, 16. 02. 2011 - 20:45

Fúúúha. Neviem ale tie hlavy sú ako detská päsť, takže moc malé to nie je. Smútok

zut12, St, 16. 02. 2011 - 21:36

podla mna mozes pokojne pouzit aj recept na kavove zrna...vsetky vacsie postavicky, ktore som robila, su vyformovane z kokosovej zmesi na gulky(piskoty, kokos, maslo, cukor, rum) vyformovane som dala stuhnut do chladnicky, po stuhnuti som ich jemne potrela kremom a potiahla . Potom som figurku uz len polozila na tortu.
http://www.tortyodmamy.sk/okruhle-torty/zberatelke-anjelovchocotransfers
http://www.tortyodmamy.sk/zvieratka/havko-11
http://www.tortyodmamy.sk/pre-dospelych/bujara-oslava

Rina, St, 16. 02. 2011 - 22:43

Skús toto: Krém na kávové zrná robiť deň vopred.1,8 Dcl H2O, 2PL Solamyl, 16 Dkg cukor, ins. káva 25 Dkg čokoláda, 25 Dkg Cera.Postup: H2O, Solamyl, cukor a instantnú kávu uvariť na hustú kašu.Do horúcej pridať čokoládu - nechať rozpustiť a pridať Ceru na kúsky, miešať kým sa nerozpustí. Nechať vychladnúť do druhého dňa pri izbovej teplote a vyšľahať. Na kávové zrná používam hmotu zo sušeného mlieka a plním týmto krémom. Dúfam, že som pomohla.

JANAAB, St, 16. 02. 2011 - 22:14

ja robím punčovinu ako kávové zrná, zbytky s korpusov čo najmenej krémové poleješ silnou žúrovou kávou a dáš dosť kakaa a máš zrná ako vyšité a chutovo super, robím ich len tak, predsa len z koláčov keď pečiem je hodne zbytkou a potiahnuť sa to tiež dá samozrejme a stuhnuté s chladničky, robila som tak autíčka na torty a super, osobne mi tiež punčovina nechutí, proste a jednoducho neurob to punčové Veľký úsmev

Petina, St, 16. 02. 2011 - 22:37

Dievčatá vrelá vďaka. Trochu mám už jasno, super. Zlomené srdce Zlomené srdce Zlomené srdce Bozkávam

A že sa tu len buzeruje. Keď je dobrá téma, ochoty je priehrštím....

Boyle, Št, 17. 02. 2011 - 20:12

Náplň do malej loptičky a sviečky som robila z odrezkov, krému z masla a varených žľtkov s cukrom a zahustila som ho BB pudingom.

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama