poradte recept na parižsky krem
Pozrite si aj
Mám recept na parížsky krém, v ktorom nie je až tak veľa masla, už som ho robila, príjemne prekvapil, je rýchly. Do 1 šľahačky vsypať asi 3/4 hrnčeka cukru (poľa toho, aký chceš sladký krém a aká je čokoláda), nalámať do nej 1 čokoládu (ja som dala na varenie), nechať vychladnúť - netreba cez noc, len na izbovú teplotu, spojiť so 125g masla. Treba šľahať trošku dlhšie, zo začiatku to vyzerá, že sa to nespojí, ale potom sa vyšľahá na jemný ľahučký krém. Tiež ho budem v sobotu robiť. Do torty - srdce - korpus z 10 vajec som dala tri dávky, nemusíš sa báť, tuhý je dosť - srdce žlté k 80. s červenými ružami mám v albume, viezlo sa 70km a v poriadku. Miesto čokolády môžeš dať 2 lyžice kakaa, ale to odskúšané nemám. Množstvo masla by som už asi neznižovala, veď keď tam nedáš ceru, tak to bude v podstate to isté. Nech sa ti vydarí.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte dievcata.Doteraz som robievala pravý par.krem,ale neviem preco sa mi zacal pri mixovani zrazat. Kupujem slahacku z lidla. Chcem preto vyskusat falosny par.krem ale nechcem aby tam bolo tolko masla. Mate niekto osvedceny recept? Mam 100% kakao takze najlepsie by bolo s kakaom. Rozmyslala som ze by som uvarila slahacku s kakaom a nakoniec pridala trocha cery a masla. Masla max. 80g. A na druhy den vyslahala samozrejme bez masla. Viete mi poradit pomery surovín? Bude to dost tuhe? s pravým par kremom som tam nedavala maslo vobec a bolo to dost tuhe samozrejme ak sa mi to nezrazilo
Budem vdacna za kazdu dobru radu.