reklama

Ponúknite sa...

Pridal/a Daniele dňa 31. 01. 2012 - 22:00

reklama

Ponúknite sa...
Text

Cesto: čokoládový korpus z 5 vajec, 200 g cukru, 180 g hladkej múky, 2 lyžice kakaa (11 %), 5 lyžíc vody, kypriaci prášok
Robí sa ako obrátená piškóta.
Plnka: 600 g horkej čokolády, 400 ml čierneho čaju
Rozpustíme čokoládu, postupne prilejeme čaj a šľaháme, kým sa nespojí. Necháme stáť cez noc, aby krém zhustol. Môžeme ho potom ešte trochu vyšľahať.
Zdobenie: čokotransfer, domáce pralinky s rôznymi príchuťami v čokoládových košíčkoch

Súťažné obrázky

reklama


reklama

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama