reklama

Pomôžte - súrne !!!


reklama

Poradte mi prosím, robím prvý krát poťah z MMF a trhá sa mi to, prečo? Dala som veľa cukru alebo solamylu; a ako to napravím? Ďakujem za rady

Pozrite si aj


reklama


reklama

tanja75, Pi, 30. 07. 2010 - 23:10

ďakujem za radu, ešte že mi pár cukríkov ostalo...joj, taká som z toho nešťastná

JakubTN, Pi, 30. 07. 2010 - 23:11

ked sa trha, bude to podla mna v cukre, do MMF jedine povazan modry...

erika43, Pi, 30. 07. 2010 - 23:15

Poznám to ja som začínala tiež s MMF,teraz používam DPT.Držím palceÁno

tanja75, Pi, 30. 07. 2010 - 23:18

ďakujem; skúsim ja teda tam ešte roztopiť zopár cukríkov a uvidím.....ale až ráno...a tortu na to nemusím skôr vytiahnuť z chladničky, náhodou?

erika43, Pi, 30. 07. 2010 - 23:16

Aký cukor si dala???Ja som dávala považ.a preosievala ho

tanja75, Pi, 30. 07. 2010 - 23:21

korunný som dala, ale tiež preosiaty........asi som to moc podsypala solamylom, lebo na kvietočky to išlo lepšie

tanja75, Pi, 30. 07. 2010 - 23:39

nedávala som žiadnu farbu, tak neviem čím to je; len si myslím že solamyl je chyba, teda veľa

AnaP, So, 31. 07. 2010 - 00:06

skús to s tou Cerou dať za malý oriešok.a trošku prihriať v mikrovlnke,potom prepracovať

Julča, So, 31. 07. 2010 - 10:08

Do MMF má ísť jedine POVAŽSKŹ CUKOR inak sa trhá. Ja by som urobila nový poťah s Považským cukrom a z tohto by som robila ozdoby. JULKA

Julča, So, 31. 07. 2010 - 12:05

Ja neviem ja som tiež len začiatočníčka, ale tu to dievčatá vždy prízvukovali že musí ísť považský, ja som začala sMMF robiť nedávno tiež to bola krízová situácia, lebo som si objednala K2 a oni na mňa zabudli, jednoducho torta upečená čakala som na poštárku a ona že tam nič nemám, tak som vyhnala manžela do mesta ( nakoľko som z dediny a tu tiež nemali Považský) na cukríky aj na cukor. Vydarila sa na prvý šup. Mne sa netrhala, takže ti neviem povedať čo s tým. Plačem Plačem Plačem Moc sa to trhá??? Skús hrubšie vyvaľkať a potiahnuť, tam kde sa to pretrhne skús dať nejaké ozdoby , kvietočk, lístky.... Neviem aká torta to má byť?

Skús ju vyvalkať na pevnejšom igelite a s tým igelitom preklop naopak opatrne na tortu - a pomaly dávaj z igelitu dolu. No neviem či ma chápeš, som ako maďar.

tanja75, So, 31. 07. 2010 - 12:31

Vyvaľkať to ide v pohode, aj preniesť sa mi to ako-tak podarí, síce tu už sa začína trocha naťahovať, ale keď to dám na tortu, tak boky sa odtrhávajú, aj keď nie z celej torty.....aj synátor bol na cukor, ale nie v celom meste ten Považský...hmota je v chladničke a tortu som už obliala čokoládov....musím zohnať iný cukor, táto hmota bude na ozdobky....ďakujem vám za rady

Julča, So, 31. 07. 2010 - 12:39

Chudiatko Plačem Plačem Plačem Plačem viem si to živo predstaviť aké máš nervy. Nevzdávaj sa na budúce sa to určite podarí. Áno Zlomené srdce JULKA

Ja potahujem v 90% MMF. Robi sa mi s nim velmi dobre.Podsypam nie solamylom ale cukrom.Ked si urobim hmotu,tak ju necham minimalne 2-3 hodiny odpocinut.Povazsky cukor vobec nepreosievam a je to v pohode.Z MMF robim aj kvietky a figurky.Slnko

tanja75, So, 31. 07. 2010 - 13:12

Takže najdôležitejší je Považský cukor pri poťahovaní, musím niekde zohnať

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama