Poliatie čokoládou

Ahojte, prosím o radu, ako poliať 3-poschodovú tortu čokoládou (ganache), aby bola poleva pekná hladká. Máte prosím na to nejaký fígeľ?

Ďakujem

Kategória: 

Podkategória: 

Ak pouzijes ganache, torta sa natiera vychladenym ganache kremom. Kazde poschodie sa obtrie a dokonale vyhladi ososbitne, potom sa torta posklada. Pozri tu:

https://tortyodmamy.sme.sk/vsetko-ostatne/ganache

Robím trochu s čokoládou, fintu ale žiadnu nepoznám :) Tortu nenatieram... Ganáž (1:1) lejem zvrchu na poskladanú, dokonale vyhladenú a dobre vychladenú tortu. Keď ganáž stečie cez vrchné poschodie, lejem potom ešte na medziposchodie, aby stiekla až dole.... Doteraz som robila len 2 poschodia... Torta je na mriežke, zvyšná ganáž stečie na tácku... Asi si každý musí nájsť spôsob, ktorý mu najviac vyhovuje.

Máte nádherné tie čokoládové torty....TlieskamTlieskamTlieskam...keď človek číta, ako to robíte, tak to znie veľmi jednoducho, ale sama dobre viem, že to tak nie je a čudujem sa, ako to viete tak pekne urobiť, keďže ja s čokoládou stále bojujem...Chichocem sa

Ďakujem :) práca s čokoládou ma fascinuje... áno, nie je to jednoduché, hoci to tak vyzerá, stále mám tak trochu rešpekt :)

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.