pekne vyhladená torta
Pozrite si aj
Nemas prilis vychladenu tortu ze ti kopiruje tvar torty, alebo natenko vyvalkanu hmotu- menej ako 0.3 mm , ak mas zehlicku na marcipan uhladis pekne nerovnosti ak teda mas dost hruby potah a tortu omastenunmaslo ou plnkou na povrchu vyberiesnpol hodku pred potahovanim aby bol povrch poddajny pri uhladzovani...pozri si video pre zaciatocnicky ako potiahnutntrtu tu vpravo a zisti kde robis chybu ;)
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
jej aj ja ďakujem za dobrú radu..... ja poťahujem hneď ako vytiahnem tortu z chladničky - a fakt potom poťahovka kopíruje aj tie ostrejšie hrany - jasnačka keď bude zmäknutá tak bude poddajnejšia - že ma to nenapadlo
..... nenapadlo
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dievčatá, možno Vám pomôže ešte jedna malá rada, keď vytiahnete vchladenú tortu z chladničky, ktorá bola potretá maslom, tak si dajte na ruky gumové rukavice a prejdite rukou po okrajoch torty, krásne sa tým zahladia. Pokiaľ by sa stalo, že by ste našli maličkú jamku, potrite ešte zvyšným krémom, super tam priľne, už aj preto, že tortička je už schladená, potom môžete poťahovať
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
jeeej to ma tiež nenapadlo ..... fúha čo všetko sa ešte musím učiť a ja vám všetkým moc ďakujem že posúvate ďalej
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja to robim tak ze tortu davam vychladit potiahnutu potr.foliou.Potom ked ju vyberiem,pouhladzdam ju po tej folii a potom dam foliu dolu a potiahnem.Ak to niekomu pomoze...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja vyberiem tortu z chladničky pred vaľkaním hmoty a tiež ju dobre "vyhladkám"
.Hmotu robím tak na maxim.3 mm,hrubšia väčšinou nikomu nechutí.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ženičky vy máte velmi krásne vyhladené torty po krajoch, bud kraje sú ostré alebo do oblúka. Mne sa po krajoch vždy robia hrbolčeky je na to nejaký prostriedok alebo ako to robíte že to máte tak pekne uhladené