Komentáre
krasna az neskutocna
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
perfektne
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
nádherné,len ako na ne?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
...sú ako živé
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ďakujem za pochvalu
Tomat - mrzí ma, že som potup nenafotila. Na budúce keď ich budem robiť posnažím sa to aj nafotiť. Zatiaľ aspoň takýto postup: z vyvaľkanej hmoty som si vykrojila 2x margarétku. Kosticou, ktorá má na konci guľôčku som lupienky trošku stenšila a natiahla do dĺžky. Potom som kosticou, ktorá má koniec jemne zaoblený pritlačila na každý lupienok aby sa sformoval. Stred margarétky som potrela bielkom na to som položila druhú margarétku a priltačila v strede. Stred som urobila zo žltej hmoty, ktorú som otlačila do sitka a potom v prstoch jemne sformovala aby to malo tvar klobúčika. Bielkom som to prilepila do stredu. Nechala som ich 24 hodín stáť. Potom som drôtik omotala páskou, na koniec drôtiku som dala kúsok hmoty a vyformovala do tvaru kužeľa širšou stranou k vrchnej časti (tam kde sa bude napájať margarétka). Potrela som to bielkom a prilepila margarétku. Kosticou som to popritláčala. Nechala som to uschnúť.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem za odpoved,veľmi ma potešila,mám aj ja vykrajovačku na gerbery,ale sa mi nedarí...ten fotopostup niekedy ked budeš znova robiť nahod,poteší nielen mna...dakujem Jana
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
kráááááááááááááásne
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
su akoprave odtrhnute,smiev vediet aku hmotu si na ne pouzila?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
fantasticky realisticke
nadherna praca
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ďakujem za pochvalu
adika - takmer všetky kvietky a figúrky robím z tohto mliečného marcipánu: 250 g práškový cukor, 125 g polotučné sušené mlieko, 1 PL glukózový sirup, cca 3 - 4 PL vody. Suché prísady preosiať a pridať ostatné. Zmiesiť spolu, malo by to byť ako plastelína. Ja mám glukózový sirup A 40. Predáva ho firma Amylon zo Žiaru nad Hronom. Objednať sa dá len 11 kg balenie.
Tu je ich stránka:
http://www.amylon.sk/priemyselne_vyrobky/vyrobky/konvencne/glukozove_si…
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem za radu ,ale ja to balenie by som neminula ani za 100 rokov,dievcata nepredate mi niektora par kvapiek ,chcela by som to len vyskusat.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
sú naozaj krásne
Gabika,a prosím Ťa ako to že máš ten marcipán taký pekný biely?
ja robí marcipán podla Teba a je nažltlý
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
...krásne...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
susi - dávaš doň aj glukózový sirup? Tie margáretky neboli však aš také snehobiele ako na fotke ale ak si všimneš tak marcipán z ktorého sú kvety je belšie ako poťahovací marcipán ktorý lemuje spodok torty. Kvietky si zvyknem urobiť aj dva týždne skôr a oni státim a schnutím blednú.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Prekrásna torta!
Mna by zaujimalo, aku modru farbu si pouzila?
Ta moja je nejaka divna cukrikova...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Katka - je to fialová gelová od Wilton. Marcipán je nažltlý tak to trošku zmenilo farbu. Foťák ju tiež trochu skresľuje.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Gabika dávam aj glukózový sirup aj tak sú žltšie ako tvoje
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
prekrásne
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
susi dávaš polotučné mlieko? Lebo plnotučné je žltšie. Skús na budúce kvietky urobiť skôr aby státim zbledli. Tiež je dobré keď sú lupienky tenké. Pozri tu:
http://gabikanav.rajce.idnes.cz/Torty_a_ozdoby_I/#Torta0033-3.jpg
všimni si, že lupienky na okrajoch sú biele a smerom do vnútra ruže sú krémovejšie (tam kde sú hrubšie).
Pozri tu:
http://gabikanav.rajce.idnes.cz/Torty_a_ozdoby_I/#Torta0075-3.jpg
tulipány sú hrubšie tak sú viac krémové ale tiež pri kraji lupene kde som ich stenšovala sú belšie. Dúfam, že som ti aspoň trošku pomohla
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ďakujem Gabika,budem skúšať Ty máš tie kvietky nádherné
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Podobné obrázky