velkost ruzi sa da urcovat velkostou spicky(104,103,102) ale aj poctom lupenov. toto je takisto z polovicnej davky. ak potrebujem ruze zapichnut na bok torty, asi tak po pol dni ich odlepim z alobalu zo spodu pichnem sparadlo a dam dosusit dole hlavou. daju sa pouzit zhruba tak po 1dni susenia. vela uspechov a pevne nervy (a este raz sa ospravedlnujem za tie nechty, jahody a cucoriedky sa na nich podpisali
)

Podobné obrázky
Komentáre
Já žasnu. Jedna ako druhá. To keby som já vedela robiť. Nádherná robota.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
to co vidím na strankach taková krása to se jen tak nevidí jen tak dál jsem s ostravy
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Prekrasne!
To ti mozeme len ticho zavidiet...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Krasne,
Ivka dala by si mi recept na cesto, z ktoreho robis tie ruzicky? Dakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahojky nadherne niečo podobne som skušal z cery a praškovho cuku nemohla by si my poslat tvoj recept na email 1bobek1@azet.sk velmi ti budem vdačny s pozdravom Miro
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dakujem vsetkym za pochvalu recept na tieto ruze je v postupe "petunia" (mozete ju najst v mojich obrazkoch alebo tusim ozdoby a fotopostupy)(kedysi som to tiez skusala z kremu ale s kazdou bolo treba ist do chladu takze to bolo zdlhave)
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ty chváliš ako dokážeme spraviť medovníčky a ja žasnem zasa nad tvojimi kvetinkami.Sú úchvatné.Ja sa na ne nemôžem vynadívať...