reklama

ovocna plnka a horka mandarinka a kiwa


reklama

preco zhorkne kiwa a mandarinka v ovocnej plnke z slahacky a pochutkovej smotany poradi niekto treba ho niecim posypat alebo... Plačem Plačem Plačem

Pozrite si aj


reklama


reklama

sio, Ne, 07. 11. 2010 - 16:39

kiwi nedávam čerstvé do krému,raz som čítala že obsahuje enzým ktorý rozkladá živočísne bielkoviny(ak sa dobre pamätám) to isté robí aj čerstvý ananás,preto ak pridáš aj želatínu nezahustí krém,treba ich uvariť alebo použiť kompót Úsmev

sio, Ne, 07. 11. 2010 - 16:45

už som to aj našla,je to enzým-pepsín a rozkladá bielkoviny(nielen živočísne) Slnko

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama