reklama

ovocie do plnky pribinacik

cutty , 17. 06. 2013 - 11:58

reklama

Ahojte, chcela by som sa spytat, davate do torty ovocie len cerstve ? alebo aj mrazene? Ja by som totiz chcela upiect tortu a chcem ju naplnit tym pribinackovym kremom a chcela by som dat do nej ovocie - maliny,jahody. Mozu byt aj mrazene ked by som neohnala cerstve? A ak ano najprv nech rozmrznu alebo ako to davate? Dakujeeeeem Úsmev

Pozrite si aj


reklama


reklama

ja davam len mrazene ...poväcsine maliny.....spolu to ma uzasnu chut Tlieskam

cutty, Po, 17. 06. 2013 - 12:37

A nechas ich najprv rozmrazit alebo ako to robis? A natries korpus plnkov a maliny davas navrch,alebo ich zamiesas do plnky ?

ja potieram dzemom na to poukladam ovocie a dam plnku, necham zatuhnut...niekedy ak sa mi chce a mam cas tu tortu celu na druhy den prevratim a potom obtieram maslovym kremom

dagaz, Po, 17. 06. 2013 - 12:44

ja ovocie nerozmrazujem, davam zmrazene, ono postupne sa v torte rozmrazi a aspon mi ked to plnim netecie stava:)))

cutty, Po, 17. 06. 2013 - 12:48

Ja som totiz este take ovocie nedavala tak preto sa pytam Úsmev Nie je to potom roztecene vnutri ked sa to rozmrazi v tej plnke?

ja davam hlavne teraz cerstve, jahody aj maliny v pohode zozenies aj s cucoriedkami v L..li a nie su drahe, ked nemam dobre su aj kompotove mandarinky alebo kompotove cucoriedky, skratka skoro cokolvek Vyplazený jazyk

zou, Po, 17. 06. 2013 - 14:01

ja mrazene ovocie povtlacam navrch do pribinacikovej plnky a zakryjem to korpusom, plnku uz nedavam a ten korpus stavu z ovocia posaje a je to fakt super, maliny su ako cerstve...Nedavaj ich vsak az ku okraju torty, nechaj tam asi 2-3 cm kraj bez ovocia. Medzi plnky mrazene ovocie nedavam, len kompotovane, alebo cerstve, s tym skusenosti nemam. Nech sa dari

Monči, Po, 17. 06. 2013 - 14:06

ja robím tak,že korpus potriem džemom,prípadne polejem sirupom,natriem krém,trochu hrubšiu vrstvu a dám mrazené ovocie(nerozmrznuté),dám další korpus a opakujem,kým potrebujem.(nedávam najskôr ovocie a potom krém,lebo krém sa mi zle na ovocie rozotiera).a chutí nám to tak.pribináčikovú som zatiaľ nerobila,ale ved to je jedno,aký je krém,nie? Mrkám

zuzuz1, Po, 17. 06. 2013 - 14:47

neviem ci este potrebujes dalsi nazor, ale ja robim pribinacka tiez s nerozmrazenym ovocim...v zime sa mi rozbehli dost krsty a vsetci chceli to iste >> pribinacka s lesnym ovocim...takze len mrazene ovocie... a postup rovnaky ako baby...korpus, dzem, pribin. krem, (pripadne robievam "mantynel" z kremu, ovocie a korpus... potov vrch korpusu uz moc nekropim bo nasiakne roztopenu stavu z ovocia...
vsetci si chvalili...ale pokial mas cerstve tak lepsie je cerstve... tomu sa nic nevyrovna:)

cutty, Po, 17. 06. 2013 - 15:02

Dakujem vam zienky,ste poklad Bozkávam Tak azda sa podari a bude chutit, uz dlhsie sa na nu chystam, ale nebola prilezitost vyskusat a teraz budem piect pre manzela a on ma rad take ovocne tvarohove tak skusim .Dakujem este raz

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama