
Komentáre
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
velmi velmi krásna
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
je krásna
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Pekná!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
krásna
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dokonalá
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
jednoduchá,pekná
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
renkarenka,
krasna torticka
. Ja by som chcela spravit taku maslu ako je na Tvojej torticke. Predpokladam,ze je z marcipanu. Mozes mi prosim poradit nakolko mam nechat jednotlive slucky vysusit kym ich budem spajat? A este mam jednu otazocku - pred potiahnutim torty marcipanom (resp. K2) mam celu tortu potriet kremom, poriadne ho vyhladit a nechat stuhnut? S marcipanom som este temer nerobila. Dufam,ze nevadi, ze sa pytam tu a nie v diskusii, no mam pocit, ze pri fotkach sa toho napise viac. Alebo sa ja pytam na veci, ktore sa neprezradzaju
Dakujem za odpoved, resp. usmernenie.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem Vám !!!
Spagi, slučky na mašľu som si nechala vysušiť úplne, lebo, keď som ju spájala pri miernom stvrdnutí tak sa mi spodné lámali. Spájam ich marcipánom a jednotlivé slučky potriem trochu bielkom (pôsobí ako lepidlo).A čo sa týka tej K2 ešte som ju nemala, ale torty si vždy potieram bielym krémom,vyhladím a nedávam stuhnúť, lepšie mi chytá marcipán na nestuhnutý krém, až potom si dám tortu stuhnúť.Keď môžem, tak rada poradím, i keď každý má svoj postup. Ja som naučená robiť týmto postupom. Držím palce, aby ti to vyšlo.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
No vidíš, aj táto je úplne perfektná.
Ja asi v živote neurobím takýto rovný bok torty...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Katka, ďakujem. Veď ty máš krásne torty. Nevidím, že by si ich nemala rovné.Ani ja to nemám vždy 100%.Ja sa s tým vždy najviac zabavím,aby to nevyzeralo, že sa mi to vysypalo. Moja babka vždy hovorila:"Malta všetko vyrovná!"
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
no Renka..to je veľmi pekné...a tá modrá farba je krásna
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
naozaj je tá modrá krááásna
ale mne sa tak krásne nikdy nepodarí marcipán zafarbiť
môžeš mi poradiť ako si to zafarbila?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Lenka, občas používam gélové farby, občas práškové a občas aj tekuté. Ale vždy si marcipán vybielim a potom dofarbujem. Hlavne modrá vždy zostane zelená, alebo tyrkysová.Používam Wilton belobu, ktorá je dostať v cukrárskych pomôckach. http://www.cukrarskepomocky.sk/eshop/cat-5/
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Renka mna fascinuju tvoje torty su jednoduche a dokonale - doslovne a hlavne tie s cokoladkovymi doplnkami.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Krásna....
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem Vám!!!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
nádherná
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Renka, dakujem za radu
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Leni, nemáš začo
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Nádherná!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Podobné obrázky