Oplatka

Ahojte zienky, chcem sa opytat...a hlavne poradit, idem robit tortu pudrenku s otvorenym poklopom....teda nieco ako notebook...ten poklop bude z oplatky...mozem tie oplatky naplnit nutelou?...Nezleje sa mi to?....alebo radsej cokoladu, popripade grilaz..len neviem ci to nebude tazke:(

Kategória: 

Ja by som radila skôr čokoládu-nutelová plnka oplatky navlhčí a bude sa to krútiť.možno majú druhí iné skúsenosti a poradia lepšie.Nech Ti to vyjde! Zlomené srdce Anka

ja by som ti poradila nutelu vymiesat s maslom,malo by to pekne drzat a "neliat" sa . Mrkám

ja by som tiež dala čokoládu,aj od maslovej plnky zmäkne oplátka

Urob griláž Slnko

Určite by som dala čokoládu. Tá dobre plátky zlepí, nešmýkajú sa a nezmäkne. KvietokKvietokKvietokKvietok

dakujem za rady...a kedze vecsina sa priklana k cokolade tak som to spravila z cokolady....este neviem vysledok, necham sa na rano prekvapit Chichocem saChichocem saChichocem sa

 

Tortyodmamy.sk

Pochváľte sa svojimi tortami, pridajte obrázok, požiadajte o radu v diskusnom príspevku, podeľte sa o fotopostup na sladké tvorenie vo fotopostupe, podeľte sa o svoj recept, Odporúčame využívať Posledné príspevky. Tu nájdete Rady pre začiatočníkov. Dodržujte, prosím, Etický kódex.