s jahodami

Podobné obrázky
Komentáre
Je to klasicka ovocna torta. A recept: 1 balicek zelatiny sa necha napucat v 1,5 dcl mlieka. 3 dcl mlieka sa prevaria s 1 vanilkovym cukrom a 15 dkg kryst. cukru,a don sa zavari 1 Zlaty klas rozmiesany v 1 dcl mlieka. Do uvarenej kase sa vmiesa zelatina a necha sa vychladnut, ale len na vlazno. Tato masa sa vmiesa do 4 vyslahanych praskovych slahaciek.Tortu plnim vo forme, pretoze je plnka riedka, a necham cez noc stuhnut v chladnicke. Zdobim ju na druhy den.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Nemohla by som Ťa ešte poprosiť aj o postup ako to prekladáš s piškótou alebo bez a to ovocie/s akou želatinou/ na vrchu dávaš až keď stuhne a čím to zdobíš? Prepáč ,že tak veľa otázok,ale chcela by som to vyskúšať a nemám s tým žiadne skúsenosti. Ešte raz díky za odpoveď.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
mňam,ja sladké nemusím,ale niečo takéto ovocné so želat inkou by som si dala
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Super !
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Gabi, tieto ovocné torty máš úžasné.
Len by som sa chcela spýtať akou šľahačkou na druhý deň tie torty zdobíš, že sa Ti to nepúšťa. Alebo je to tým krémom ? Ďakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Slahacka je z prasku, a drzi dobre. Horsie je to teraz v lete, treba s nou pracovat rychlo, inac sa topi a vzor nie je dokonaly.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
prosim ta mozes napisat aj recept na plnku co si pouzila na zdobenie? alebo to je ta ista co si plnila aj tortu? ked si to isla zdobit na druhy den, nemala si uz tu plnku moc stuhnutu? je peknaaaa...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
super perfektné
Nebol by aj nejaký recept a postup na takúto tortičku?