
Komentáre
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
super a vyskúšala si už tvarohovo-šľahačkový krém? ... a ako si upiekla ten korpus,že ho máš taký pekný?...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
v prvom rade Vám chcem poďakovať. Korpus som robila podľa receptu, ktorý tu nedávno uviedla fani.
http://www.tortyodmamy.sk/?q=content/torta-pre-diabetika-0
je fajn, len by som tam už druhý raz nedala 80g sorbitu. Bolo to veľmi sladké. Kľudne by stačilo 60g. Teda ja som dala sweet cukor či ako sa to volá z tesca. Bolo to v takej doze ako granulovaný čaj. A pozor, to cesto je dosť tuhé. Na plech som ho doslovne roztláčala a aj ked som ho nahrnula skôr ku kraju aj tak mi vybehlo. Inak je chutný ten korpus. A aký to máš recept? Napíš prosím!!! Ďakujem.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Podobné obrázky