
Komentáre
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
´Dakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
vyzerá chutne
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Prosím Ťa ako robíš tie čoko - trojuholníčky?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Cokoladu temperujes a ked je roztopena vylejes na foliu,zarovnavas.Nechas iba chvíľu stuhnut a nozom rovnomerne krajas na pozadovane tvary.Po uplnom zatuhnuti obratis a odlepis foliu.Konkretne tato je poliata bielou cokoladou a hnedou je pofrkany vzor...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dík za odpoved´. Tá folia môže byť potravinárska? Alebo radšej hrubší igelit?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
V papernictvach predavaju priesvitne folie,cim balia darcekove kose...aj to moze byt...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Niet zaco
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
krasna
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Zaujímavá
