Biela čokoláda
Pozrite si aj
reklama
reklama
mam rovnaky problem, takmer s kazdou bielou cokoladou
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
pridaj roztopenú ceru a metličkou miešaj aj mne sa to stáva
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja som roztápala peniažky len tak nad parou a čokoláda bola hustá.Potom som začala pridávať kúsok CERY a bola o.k.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Veľmi pekne ďakujem za radu, dúfam, že to bude dobré.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ako píšu Gabika a Ivetka ja zvyknem dať trochu oleja a stále miešať ako sa roztápa. Najprv sú také krúpky ale potom sa pekne roztopí len to trvá dlhšie.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
biela čokoláda je hrozne problémová...raz je úplne v pohode a 5krát robí takéto problémy...nerada s ňou robím...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Odporúčame
reklama
reklama
Šikovné žienky, nedarí sa mi roztopiť bielu čokoládovú polevu, používam tie biele peniažky, vždy sa mi to dá do jednej hrče, poraďte ako to robíte vy?