reklama

parizska slahacka 27% z obchodu


reklama

ahojte, nasla som v obchode parizsku slahacku v kelimku 27%, tak som ju kupila ze skusim aka bude na domaci kolac. teraz ale neviem ci ju mam rovno z chladnicky vyslahat a dat na korpus, alebo ju tiez prevarit, nechat vychladnut, stuhnut v chladnicke a slahat na druhy den.

Pozrite si aj


reklama


reklama

ešte som ju nemala, ale kamarátka ju používa a šľahá rovno z chladničky

evinka1, So, 21. 09. 2013 - 22:13

používam parížsku šľahačku Ken Trufa a tá sa len vyšľahá,
myslím, že to bude tiež podobný hotový výrobok...inak by to bola len kakaom ochutená smotana Úsmev

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama