zmrzlina bola citronová, čerešňová, vanilková a nugátová pretretá čokoládou

Komentáre
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
mňam dobré to je
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
prosim ta mohla by som vediet postup na tu tortu? zbiehaju sa mi slinky dakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahoj. Je to jednoduché. Formu napr okrúhlu si obalíš foliou z vnútra a potom dávaš postupne akú zmrzlinu chceš (dáš zmrzku, uhladíš ju a pokračuješ ďalšou zmrzkou). Je to klasická zmrzlina z cukrárne, alebo tú čo v stánkoch predávajú. A pomedzy môžeš dať čokoládový toping. Dáš to na noc poriadne zamrznúť, potom formu otočíš, vyklopíš (chechaj si chviľku rozmrznúť, potom to ide super von), odlepíš foliu a nakoniec obleješ čokoládou. Ozdoby som dávala tesne pred podávaním. na túto dávku išlo po 12 zmrzlín s každej chute a vážila niečo cez 2kg celá
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Podobné obrázky