reklama

Prierez zmrzlinovej torty

Pridal/a leocka1912 dňa 17. 07. 2012 - 11:02

zmrzlina bola citronová, čerešňová, vanilková a nugátová Vyplazený jazyk pretretá čokoládou

Prierez zmrzlinovej torty, torta, Netradičné torty, leocka1912, 1

reklama

reklama

reklama

Komentáre

zaza6, St, 18. 07. 2012 - 22:31

prosim ta mohla by som vediet postup na tu tortu? zbiehaju sa mi slinky Úsmev dakujem

Ahoj. Je to jednoduché. Formu napr okrúhlu si obalíš foliou z vnútra a potom dávaš postupne akú zmrzlinu chceš (dáš zmrzku, uhladíš ju a pokračuješ ďalšou zmrzkou). Je to klasická zmrzlina z cukrárne, alebo tú čo v stánkoch predávajú. A pomedzy môžeš dať čokoládový toping. Dáš to na noc poriadne zamrznúť, potom formu otočíš, vyklopíš (chechaj si chviľku rozmrznúť, potom to ide super von), odlepíš foliu a nakoniec obleješ čokoládou. Ozdoby som dávala tesne pred podávaním. Mrkám na túto dávku išlo po 12 zmrzlín s každej chute a vážila niečo cez 2kg celá


reklama

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama