
Podobné obrázky
Komentáre
Danka, toto je priam ukážkové dielo, pílu už len nahodiť. Krásne a čisté vypracovanie, perfektne vyhladené, skrátka super ...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Danka, zase za 1!!!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem za 1... a asiq ju už aj naštartovali aj zjedli
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahoj,no to nemá chybu,super,krásna píla.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
No proste super, možno by sa s ňou dalo rezať aj drevo, taká je dokonalá
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
trnka
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Srandičky?
Ak ešte môžem, ten peň je urobený z medových plátov?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
samozrejme...zasa perfektné a pedantné..ako inak, však?? super..
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem vám dievčence za toľkú chválu
hanka,peň je klasika-piškota a krém
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
a asi koľko rolád má základný peň, je riadne hrubý
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
hanka,peň je hrubý 30 cm a nie je z rolád,ale z okrúhlych plátov na sebe pospájaných krémom.Navrch som iba naznačila letokruhy
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Danka Ty si ale hlavička ja by som sa určite sa trápila zo stáčaním
dík za nápad
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
veeeeľmi pekná tortička!! si riadny šikulka!! klobuuk dolu!! smekááám!!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
trnka
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ako vzdy,macherský kúsok
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Díky Tinuš
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ten marcipán máš absolútne dokonale vypracovaný. Náááááááááádhera.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dankatrnka prezradíš mi ako robíš marcipán?mne sa nie vždy vydarí.ak to teda nieje tajomstvo.Torta je úplne ukážkovéé veľdielo.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Torty obťahujem falosným marcipánom:10 odmeriek/od sunaru/ prásk.cukru,6 odm.suš.mlieka,1 odm.škrobu,1 odm. bielka,1 odm.voda,20g Cera-postruhat. Na jedno obtiahnutie menšej torty potrebuješ asi 3 dávky naraz a potom podla potreby si dorobíš.Nesmieš ho dlho miesit lebo sa ti prehreje Rýchlo vymiesiť a na pr.cukre vyvalkat.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Marcipan na ruzicky, ...: 6 dielov susene mlieko, 6 dielov praskovy cukor, 1 diel skrob, 1 diel bielko, trosku cery/ako lieskovy orech a voda, trosku podla hustoty. Musis ho dobre vypracovat trenim na doske a potom na hladkom povrchu potretom jemne cerou vyvalkat co najtensie.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dakujem pekne,je to podobne ako robim ja,len ja to valkam medzi mikrotenom -ten na tortu a ten na ruzicky tiez na mikrotene a kedje hotovy jemne natriem olejom aby bol leskly.nie vzdy.podla potreby.dakujem za radu,skusim teraz zase podla teba ...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
nadhera
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
super
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Je perfektná,tá píla je celá marcipánová ,alebo je to torta potiahnutá marcipánom?Ja mám robiť ujivy na 50tku tiež tortu rozmýšľala som nad košeľou,ale toto je lepší nápad akurát by som spravila len pílu,je suprová.Aj on robí v lese síce traktorom zváža drevo ale mohlo by to snád byť.Prosím ťa z koľko dávky si si musela spraviť marcipán,vyzerá,že je poriadne hrubý.
Nehnevaj sa že vyzvedám
a ešte jedna otázočka ten pen je robený z plátov predpokladám-točených do seba?Koľko by mi ich bolo treba.Dakujem.