4,5kg,čokoládový krém,broskyňe,poťah regalice

Komentáre
my taký máme ešte aj teraz v kuchyni , má už asi 56 rokov , ale vydaril sa ti
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
super..
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
perfektnýýýýýýýýý
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
nádhera ako skutočný
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
presne ako náš
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
toto je nádhera, teplučká pec a pamätám vôňu keď mama piekla chlebík...
tak teraz sa na nej zohriať
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
tak ty si už presedlala aj na peciarov???super-velmi pekna precizna práca
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
waw ten je bombasticky..
mame nieco podobne doma, teda starka mala
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
perfektný
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
jáááááj,..suprováááááááá...keby som tak mohla na ňu vyliesť...to by som sa tam vyhrievala od rána do večera! ....parádna sa Ti podarila
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
paráda, už len podpáliť to drevo, čo je prichystané
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Túto piecku som nechala v dome, ako spomienku na mládi, aj keď sme dlho váhali, vyhodiť-nevyhodiž, ale zdravý rozum zvíťazil
muška,super piecko
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
krásna práca - už len zakúriť...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
no to je pravda ,zimu tu a treba aj zakúriť
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
takýto si pamätám z domu u mojej babičky, krása
