Bezlepková a nemliečna pre moju maminku
Kytička podľa Alana Dunna

Komentáre
Supéééér!!!!!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
krásna
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ďakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
nádherná tortička
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
prekrásna
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
nádherná
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
je proste dokonalá. Aj ja by som chcela vedieť také krásne kvety spraviť. Úžasné, skladám klobúk.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ďakujem veľmi pekne za také krásne slová - moc ma potešili
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
prekrasna mamka urcite mala radost
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ďakujem, áno mala obrovskú radosť a kytičku si odložila do vázičky
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Super
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Zlatka ako si valkala ten pravy marcipan? na com presne? mne sa s nim strasne zle robi a mam to take popukane a ty to vobec nemas. a musim to mat hrubo lebo sa mi to potom uz trha. kyticka je neskutocna, uplne nadherna
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Janka, vaľkala som ho presne tak isto ako aj WI - teda na gumenom obruse a podsypávala som ho solamylom. Lenže som si do neho vmiešala trošku Tragantovej gumy a preto sa mi tak moc netrhal ... hoci miniprasklinky tam boli, najmä na miestach, kde som klieštikovala.
Ale mohla som ho pekne vyvaľkať na hrúbku cca 0,3 cm
Ďakujem kočky
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
super dakujem, tak tomu dam este jednu sancu a skusim primiesat. ale to bude makacka tiez mala si kupovany marcipan?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
áno, kupovaný, kedysi dávno som si ho doma robila ale povedala som nikdy viac - nepodarilo sa mi tak najemnúčko pomleť mandle a bola to hrôza
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja som tiez kupovany skusala. tak zlati dakujem za radu skusim s tym traga... to mas ten wilton gum-tex? a kolko ide na 1kg, tak lyzicku cajovu? sorry ze sa tolko pytam. a na kvetinku sa chodim spatne pozerat, je uzasna
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
http://www.peceniehrou.sk/sk/produkty/gum-tragacanth-50g/
ja som dala menej ako píšu v návode - nejako odhadom som ju tam švacla - tuším 2 čl na asi kilo hmoty
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem este raz
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
prekrasna
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
prekráááásna
