Skryté číslo "60" z boku aj z výrezom základného korpusu. Poťah aj ružičky WI.

Komentáre
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Úžasné
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
perfektné
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
super,krásne si ho vyskladala
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Super
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Irmuška dokonalé-ja to také úhľadné nikdy nemám
Monika M.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
teda súťažiš, alebo pečieš si
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
krásna
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dokonalé, klobúk dole
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
perfektne..
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
stopercentné
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Krááásna tortička a to číslo - supééééér....
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Nádhera
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
PREKRÁSNE , SUPER
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
..krásne, perfektne vypracované. Ja som tiež chcela urobiť takúto tortu aj so 60-tkou, ale nakoniec som to vzdala. Mala som všetko rozkreslené, potom ma dcéra odhovorila od toho, že je to veľmi náročné a tak sa to nekonalo. Ale ja to niekedy skúsim , nedá mi to pokoja.
Ty to máš veľmi precízne urobené ako všetky Tvoje dobroty. Neprídeš náhodou na stretnutie do Pov.Bystrice?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ďakujem
Najťažšie je to urobiť prvý krát (vtedy som si povedala nikdy viac) ako u každej práci. Teraz som napiekla 5x biele pláty a 3x tmavé (ako noc) pláty. Rozšírila som si základný recept, čo tu zverejnila Henrieta24 ešte máji 2008.
Tie tenké pláty sú veľmi dôležité a všetky musia byť rovnako tenké, lebo potom nie je číslo pekne úhladné. Aj narezané pásy, režem presne na milimeter. Pri ukladaní pásov z plátov (mám dopredu nakreslené a vyznačené ako sa striedajú tmavé a bledé pásy) si pomáham po bokoch drevenými lopárikmi. Daná šírka musí sedieť, nič už potom neorezávam. Každú jednu uloženú vrstvu ďalším lopárikom mierne zatlačím. Vrstvy nekropím, krém dávam toľko aby sa spojilo a netieklo von. Medzi biele korpusy biely krém a medzi tmavý, tmavý krém. Je to babračka a zabiere velmi veľa času ale oplatí sa. Čo všetko ľudia nevymyslia, škoda že nepoznáme kto toto vymyslel-a. Gratulujem mu /jej. Keď sa reže na oslavách, táto torta, tak je milé pozerať sa ako to ľudí udivuje. Mne najstarší syn pri mojej oslave povedal, že po urezaní 60-tky, bude padať 59-tka, potom 58, ..... . Všetci sa veľmi zabávali, ale ako nápad to by bol
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dokonaláááááááááááááááááá prááááca ako od našej Irmušky
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
nádhernééééééééééééé
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Podobné obrázky