korpus škoricový, krém čokoládový s Amaretom. Potiahnutá a ozdoby z falošného marcipánu.

Komentáre
Krasna..
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahoj Katuška, škoricový je klasický vanilkový a do neho pridávam škoricu. Na 10 vajíčok 5 kávových lyžičiek. Naši sa idú zadrhnúť, keď ho spravím. On krásne vonia a veľmi dobre chutí.Výborný je aj s karamelovým krémom aj s čokoládovým.
Ďakujem!!!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
peknučká a jemná, páči sa mi.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
pekna
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
pekná
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ozaj nádhernééééééééé
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem!!!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Nádherná
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
paradna
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
super a ešte obaliť škoricovým marcipánom mňam
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Lienka, to ma ani vo sne nenapadlo. Vidíš, super nápad, to určite raz vyskúšam - škoricový marcipán
.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
nadherna
Musim niekedy aj ja vyskusat mramorovanie
Robila si klasicky ako pri inej hmote - zmiesala i dve farby, alebo si ich miesala az ked si valkala? Dakujem.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahoj Spagi!!!! Marcipán som zmiešala až pri vaľkaní. Zarobila som si dve farby a potom ich spájala. http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=19546&user=126509 ...tu je postup
Ďakujem, že sa Ti torta páči
. Bola to totálna bleskovka.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Renka, veľmi pekná
upútal ma aj škoricový korpus,
o určite skúsim
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem!!!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
No Reni, parada!!!

Ty robis torty tak raz za cas, ale vzdy to stoji za to!!!
A skoricovy korpus je prosim ta, aky? To som este ani nepocula...