
Komentáre
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
preco pokus?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Toto som robila ešte vlani a veľmi málo som vedela o tom ako poťahovať marcipánom.Je to dosť sfušované,bola aj ťažká na váhu,mala viac ako 10kg,takže sa mi spodná časť roztláčala.Teraz by som to robila úplne ináč.A to len vďaka tejto stránke a Vašich fantázií.Veľa sa tu dá načerpať.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ale veď je kráásna..a to3D je nádherne vymodelované...ako si ho robila,čím je plnené?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Je to normálne upečená okrúhla piškóta, v strede naplnená a prácne vykrajovaná.Marcipán je podhnutý pod ňou a nedostatky zakryli motýle.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dobre to je , len rob ďalej a uvidíš ako do toho prídeš !
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Adik,
neviem prečo pokus, je veľmi zaujímavá, tie motýle sú skvelé. To srdiečko hore je tiež upečené a potiahnuté, alebo je to iba čistý vymodelovaný marcipán?. Tiež by som potrebovala teraz niečo také urobiť. Poradíš mi?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Tak srdce je len potiahnuté,to by som minula strašne veľa marcipánu.Je upečené v malej okrúhlej forme asi z 3 alebo 4 vajec.Je normálne naplnené plnkou a skrájané do požadovaného tvaru.Vôbec to nebolo ťažké urobiť srdce,ja mám traumu skôr z marcipánu.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
vydarený pokus Adik !!!
a obdarovaný bol určite aj tak veľmi rád
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dievčatá,ďakujem Vám za povzbudivé slová
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Podobné obrázky