4 kg, WI ozdoby

Komentáre
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
super
ja som prvy krat robila penovy plat ale bol hrozny,neviem kde som spravila chybu,bol ako guma a nedal sa stiahnut s papiera,prosim ta porad ako to robis ,tvoje vyzeraju super,dakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahoj ja šľahám nad parou na jedno bielko 7 dkg cukru musí byť dobre vyšľahaný robiť takú špičku potom ho mimo pary ešte chvíľu šľahám aby sa predýchal z tepla a pečiem na pečiacom papiery vyhrejem teplovzdušnú trúbu na 100 stupňov dám tam nechám cca. 5-7 min na tej stovke a potom prepnem na 50 stupňov aby nezhnedla dúfam že sa ti podarí aj mne sa stalo že zahnedol keď bol výkyv prúdu tak sme si ho natreli a zjedli
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
parádna
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem ,dufam ze sa mi to podari
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Podobné obrázky