Korpus orechový, višňový gel + falošný parížsky krém s orieškovou grilážou, poťah a ozdoby WI. Váha 3 kg

Komentáre
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
krasna torticka
,Mirka ako sa robi a dava ta grilaz do par. kremu?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
krásna
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Krásna ako všetky Tvoje
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem
Ivanka na griláž si upálim cca 20 dkg kryštálového cukru, pridám cca 20 dkg celých vlašských orechov, chvíľu ešte na ohni premiešam, preložím na dosku opláchnutú studenou vodou, nechám vychladnúť a potom buď posekám, ale z toho som mala strašný neporiadok, teraz to sekám v mixéri. Pár lyžíc pridám buď do falošného parížskeho krému alebo do karamelového krému zo Salka.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
peknučká
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
krasna
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
super ako vždy
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
krásna...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
krásna podkova
si šikula
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
krásna
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Aj ja robím najnovšie tento krém s grilážou, je to babračka, ale je fantastický. Krásna
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Podobné obrázky