reklama

Čakáme na tortičku

Pridal/a danonka dňa 09. 04. 2010 - 19:17

Pripravené na tortu

Čakáme na tortičku, torta, Narodeninové torty, danonka, 1

reklama

reklama

reklama

Komentáre

danonka, Pi, 09. 04. 2010 - 19:25

Ahoj, sú z falošného marcipánu, a pretreté perleťou.Slnko

HelkaT, Pi, 09. 04. 2010 - 20:05

krásne kvietky aký máš recept na falošný marcipánTlieskam Tlieskam Tlieskam Kvietok Kvietok Kvietok

danonka, Pi, 09. 04. 2010 - 20:13

Helka veľmi jednoduchý - napríklad na tieto kvetinky plus lístočky ku nim - 15 polievkových lyžíc sušeného mlieka Laktino a 15 polievkových lyžíc práškového cukru - Považský Sweet family, mám odskúšané, lebo tento práškový cukor je najjemnejší, a som s ním nadmieru spokojná - poriadne to niekoľkokrát preosej a pridaj trošku vody a vymiesiť, keď ich budeš robiť tak si stôl natri olejom, a okraje vyhlaď dotenučka a je to.

jarka22, Pi, 09. 04. 2010 - 20:26

nádherné ružičky-mne sa take vôbec nedariaPlačem Plačem Plačem ale tvoje-Tlieskam Tlieskam Tlieskam Tlieskam Tlieskam Zlomené srdce Zlomené srdce Zlomené srdce Zlomené srdce Zlomené srdce Áno Áno Áno Áno Áno

danonka, Pi, 09. 04. 2010 - 21:20

Neboj sa Jarka, moje ružičky tiež neboli zozačiatku nič moc, človek sa učí postupne, a ja tiež - chce to hrozne veľa trpezlivosti a pokoja, mne tieto zabrali dosť času, ale myslím, že výsledok stojí za to. Hlavu hore, tvoje budú takisto nádherné.Zlomené srdce

krasnučke Áno Áno Áno Áno Áno ja som robila tiež prve ružičky ale nemala som ich take rozvinute ako ty a recepc som mala podobny,ked som prikladala lupen po lupeni tak mi tie lupene nechceli držat a padali tak som nedocielila aby bola taka rozvinuta,neviete čim to je šikulky ?poradte mi prosimSlnko Inak Danulka maš ich nadherneÁno

danonka, Po, 19. 07. 2010 - 18:21

Janulik, ja ich tiež robím lupeň po lupeni, od menšieho po väčší, postupne prikladám, zaviniem, ohnem si ho ako potrebujem, prípadne urobím taký cípik, a potom nechám trošku uschnúť, najlepšie je keď si dáš polystyrén a zospodu napicháš ružičku na špáratku, tá ti pekne vyschne a lupene ti nebudú padať dolu ale "hore hlavou", a vyschnutá ti bude držať tvar, neviem či som ti pomohla.

Danonka dakujem velmi pekne moc si mi pomohla,ja som tiež robila z jednej velkosti a biako k tej otvorenej som sa nemohla dostat....Len ešte ak možeš niaky osvedčeny receptik ty si ich už asi dost poskušala,tak by mi to moc moc pomohlo.... tie ružičky maš prenadherneTlieskam Tlieskam Tlieskam Áno Áno Zlomené srdce

Danulka prepač až teraz som si všimla že receptik si už dala,DakujemZlomené srdce

sú nádherné,Tlieskam Tlieskam chcem sa spýtať,Prekvapenie čim vykrajuješ lupiemky a či ich ukladáš podľa veľkosti,Mlčím to znamená, že do stredu menšie a potom väčšie?Prekvapenie dakujem

danonka, Po, 19. 07. 2010 - 18:30

Jarka presne tak, a v tescu som natrafila pri výpredaji, také kolieska na vykrajovanie, ale majú ich aj v kauflande tuším stoja cca 1€ je ich tam 5 ks, a ten najmenší používam pri vykrajovaní lineckého pečiva, a začínam potom od druhého najmenšieho.

tie kolieska mám aj ja Áno a ja som doteraz stále vykrajovala len jednu veľkosť lupienkov,Chichocem sa preto ich nemám také peknéVáľam sa od smiechu po podlahe Váľam sa od smiechu po podlahe Váľam sa od smiechu po podlahe ale už skúsim tak ako tyZlomené srdce ďakujemKvietok Kvietok Kvietok

Si zlatunka danonka,a aky maš ty receptik taky osvedčeny na ružičky lebo tu ich je tak strašne vela....už som vyskušala dva a ani jedem mi niako nesedi,ta hmota mi zostane vždy lepkava....Dakujem za odpoved.Tie tvoje su na sto jedničiek s hviezdičkamiÁno Áno Áno Áno Áno

danonka, Po, 19. 07. 2010 - 19:06

Janka, môj receptík? Koľko polievkových lyžíc práš. cukru, toľko polievkových lyžíc sušeného mlieka, a trošku vody, pár krát preosej spolu - 4-5 krát, a pridaj trošku vody, kým sa ti to nedáva dokopy, ja to robím ručným mixérom, a potom už len rukou dorob ako pri ceste, nesmie byť ani moc hustá ani riedka hmota, vyvaľkaj pod mikroténovým sáčkom, a vykrajuj kolieska, a ešte každé koliesko trošku vyhladím, mám formičky na perníkové gule, tak tou vypuklou stranou si každý lískok vyhladím a je to, zabudla som že na troške oleja. nech sa vydaria.


reklama

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama