Pripravené na tortu

Komentáre
Ahoj, sú z falošného marcipánu, a pretreté perleťou.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
prekrásne ružičky
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujeeeeem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
peknucke
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
krásne kvietky aký máš recept na falošný marcipán
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Helka veľmi jednoduchý - napríklad na tieto kvetinky plus lístočky ku nim - 15 polievkových lyžíc sušeného mlieka Laktino a 15 polievkových lyžíc práškového cukru - Považský Sweet family, mám odskúšané, lebo tento práškový cukor je najjemnejší, a som s ním nadmieru spokojná - poriadne to niekoľkokrát preosej a pridaj trošku vody a vymiesiť, keď ich budeš robiť tak si stôl natri olejom, a okraje vyhlaď dotenučka a je to.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
nádherné ružičky-mne sa take vôbec nedaria
ale tvoje-
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Neboj sa Jarka, moje ružičky tiež neboli zozačiatku nič moc, človek sa učí postupne, a ja tiež - chce to hrozne veľa trpezlivosti a pokoja, mne tieto zabrali dosť času, ale myslím, že výsledok stojí za to. Hlavu hore, tvoje budú takisto nádherné.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
všetko povedane...nááádhera
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
krasnučke
ja som robila tiež prve ružičky ale nemala som ich take rozvinute ako ty a recepc som mala podobny,ked som prikladala lupen po lupeni tak mi tie lupene nechceli držat a padali tak som nedocielila aby bola taka rozvinuta,neviete čim to je šikulky ?poradte mi prosim
Inak Danulka maš ich nadherne
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Janulik, ja ich tiež robím lupeň po lupeni, od menšieho po väčší, postupne prikladám, zaviniem, ohnem si ho ako potrebujem, prípadne urobím taký cípik, a potom nechám trošku uschnúť, najlepšie je keď si dáš polystyrén a zospodu napicháš ružičku na špáratku, tá ti pekne vyschne a lupene ti nebudú padať dolu ale "hore hlavou", a vyschnutá ti bude držať tvar, neviem či som ti pomohla.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Danonka dakujem velmi pekne moc si mi pomohla,ja som tiež robila z jednej velkosti a biako k tej otvorenej som sa nemohla dostat....Len ešte ak možeš niaky osvedčeny receptik ty si ich už asi dost poskušala,tak by mi to moc moc pomohlo.... tie ružičky maš prenadherne
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Danulka prepač až teraz som si všimla že receptik si už dala,Dakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
sú nádherné,
chcem sa spýtať,
čim vykrajuješ lupiemky a či ich ukladáš podľa veľkosti,
to znamená, že do stredu menšie a potom väčšie?
dakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Jarka presne tak, a v tescu som natrafila pri výpredaji, také kolieska na vykrajovanie, ale majú ich aj v kauflande tuším stoja cca 1€ je ich tam 5 ks, a ten najmenší používam pri vykrajovaní lineckého pečiva, a začínam potom od druhého najmenšieho.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
tie kolieska mám aj ja a ja som doteraz stále vykrajovala len jednu veľkosť lupienkov,
preto ich nemám také pekné
ale už skúsim tak ako ty
ďakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Si zlatunka danonka,a aky maš ty receptik taky osvedčeny na ružičky lebo tu ich je tak strašne vela....už som vyskušala dva a ani jedem mi niako nesedi,ta hmota mi zostane vždy lepkava....Dakujem za odpoved.Tie tvoje su na sto jedničiek s hviezdičkami
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Janka, môj receptík? Koľko polievkových lyžíc práš. cukru, toľko polievkových lyžíc sušeného mlieka, a trošku vody, pár krát preosej spolu - 4-5 krát, a pridaj trošku vody, kým sa ti to nedáva dokopy, ja to robím ručným mixérom, a potom už len rukou dorob ako pri ceste, nesmie byť ani moc hustá ani riedka hmota, vyvaľkaj pod mikroténovým sáčkom, a vykrajuj kolieska, a ešte každé koliesko trošku vyhladím, mám formičky na perníkové gule, tak tou vypuklou stranou si každý lískok vyhladím a je to, zabudla som že na troške oleja. nech sa vydaria.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
prekrááááááááááááásne ružičky
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Nádherné!!!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
krasne z coho su?
