reklama

broskyňová

Pridal/a Edka dňa 25. 06. 2009 - 11:39

Korpus karamelový a vanilkový, krém karamel, nutella a vrch jogurtovo-jahodový.

broskyňová, torta, Narodeninové torty, Edka, 1

reklama

reklama

reklama

Komentáre

evicka, Št, 25. 06. 2009 - 12:54

Nádherná a elegantná torta.No a čo je vo vnútri, tak to musí byť neskutočné nebíčko v ústach...mňam..mňamVyplazený jazyk Tlieskam Tlieskam Tlieskam Tlieskam Tlieskam Tlieskam Tlieskam Tlieskam Áno Áno Áno Áno Slnko

MaťaM, Pi, 26. 06. 2009 - 14:05

Tlieskam Áno Tlieskam Áno Tlieskam Zlomené srdceEdka kráásna. ako robíš jogurtovú plnku? už som tu viac krát o takej čítala, že je tak naplnené no ešte som takú ani nejedla ani nerobila a ani recept nevidela. Keby si bola taká zlatá a mala chvíľku čas, napísala by si mi receptík... a zaujal ma aj ten karamelový korpus. to do klasickej piškóty nadstavovanej miesto horúcej vody dáš karamel? to si len tak predstavujem, že ako by to mohlo byť. budem ti vďačná ak poradíš.
fíííha, šablónku na stencils si si asi tiež sama vyrábala...ty šikulka jedna.
a pri tom tvare torty, hneď som si spomenula aj na Bocu. lebo dovtedy som taký tvar plátu ešte nevidela. no proste si jedinečná...Bozkávam Áno Zlomené srdce

Edka, Pi, 26. 06. 2009 - 16:17

Maťka ! Jogurtovú plnku robím zo Zesanu , dá sa kúpiť v Zeelandii a karamelový korpus presne tak ako si písala . Namiesto vody sa tam dáva skaramelizovaný cukor rozpustený vo vode. Presný recept je : 10 vajec , 30 dg cukru z toho skramelizuješ 20dg a pridáš 2 dl vody. Varíš kým ti neostane asi na 10 lyžíc. Žltka vymiešaš s ostatným cukrom , pridáš karamel , šľaháš . Pridáš 40 dg múky ., prdpeč. 1/2, a sneh z bielkov. Dúfam , že som pomohla . Zlomené srdce Zlomené srdce Zlomené srdce

MaťaM, Pi, 26. 06. 2009 - 23:14

ďakujem si zlatá. takže s jogurtovou plnkou sa asi musím rozlúčiť.... a karamel tam dávaš hneď taký horúci, alebo len letný, či úplne vychladnutý...a jasne že si pomohla. ja veľmi rada skúšam nové. aby som mala riadnu zásobu super receptíkov a mala potom z čoho vyberať a kombinovať. vieš, ešte sa len učím. napr. pred chvíľou som došľahala krém od gabikynav-čokoládový a je fakt super.
tak ešte raz dík. Bozkávam

ketrin, Pi, 26. 06. 2009 - 17:19

Edka, tak toto je nádhera, čo torta, to umelecký kusTlieskam Tlieskam Tlieskam Áno Áno Áno Kvietok


reklama

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama